Bi Box Small

Nummer 1 in kabelmanagement en kantoormeubilair
Niet alleen verkoop via de webshop, wij installeren/monteren ook!
In Nederland gratis bezorgd

 99,00 139,00

 • Levertijd ca. 3 weken
  Bi Box Small

  Voor beide Bi-Box small inbouwunits zijn een aantal standaard Bi Box Small elektra units leverbaar. Deze kunnen in de bodem van de Bi-Box small inbouw unit worden bevestigd (niet meegeleverd. Apart bestellen):

  Voor de Bi-Box small:

  • 2x stroom + USB A+C charger + 1x HDMI + 1x data CAT6
  • 3x stroom GST18 in-/uitgang
  • 3x stroom + 2x data CAT6
  • 2x stroom + 2x data CAT6 + 2x USB charger
  • 2x stroom+1x data CAT6+1x VGA+1x HDMI+1x audio
  • 1x stroom+1x data CAT6+ 1x VGA+1x HDMI+1x USB+1x audio
  • 2x stroom+1x HDMI + 1x USB-C data

  De elektra units voor de Bi Box zijn incl. 3m aansluitsnoer, 0,2m datakabel (female), 0,2m USB kabel (female), 0,2m VGA kabel (female) , daar waar van toepassing. (HDMI = connector).

  Deze Bi Box small Elektra units zijn speciaal geschikt voor de Bi Box inbouw units

   

  Hagele kabelmanagement is de specialist in werkplekbekabeling. Wij leveren allerlei producten zoals de Bi Box Small om een werkplek slimmer, prettiger aan te werken, schoner en veiliger te maken. Dit doen wij met gecertificeerd materiaal en kwalitatief hoogwaardige producten. U kunt bij ons alles vinden op het gebied van elektrificatie, zoals verrijdbare monitor standaard, inbouwstekkerblokken, bureau stekkerblokken en Wieland GST18 producten. Maar ook alles om kabels georganiseerd op te ruimen. U kunt denken aan Vloergoten, kabelgoten, computerhouders en kabelgrips. Ook aan ergonomie is gedacht. Als u weet hoeveel voordelen een monitorarm biedt, dan wilt u nooit meer zonder.

  Daarnaast leveren wij naast producten in de webshop ook de mogelijkheid om alle producten in te bouwen. Wilt u als bedrijf niet zelf alles in- op- of onderbouwen dan bieden wij de handjes om dat  te doen. Gespecialiseerde mensen met het juiste gereedschap bouwen wij alles netjes voor u in.

  Daarnaast hebben wij een kabelmanagement systeem ontwikkelt, waarbij we alle kabels wegwerken, georganiseerd, veilig en netjes. Werkplekbekabeling die eenvoudig door u is te onderhouden. Een duurzaam systeem waar u lang plezier van heeft. Bovendien maakt het interne verhuisbewegingen een stuk makkelijker. Meer weten? Neem contact met ons op!

Meer laden

Andere Hagele producten