Kabelmanagement Amsterdam bij een huisartsenpost

Voor kabelmanagement Amsterdam heeft een huisartsenpost een vrijblijvende afspraak gemaakt voor een inventarisatie.

Men zocht naar een oplossing voor de bossen kabels onder de werkplekken, om de volgende reden. De triage assistenten zijn ’s avonds en in het weekend aanwezig om patiënten te woord te staan. Men bleef meer dan regelmatig hangen in de kabels. Het gevolg: kabels werden los getrokken. Storingen en uitval op PC’s of telefonie.

De ICT afdeling is op deze uren bereikbaar via telefoon, voor noodzakelijke ondersteuning. Meer dan regelmatig moest er iemand van ICT komen om problemen op te lossen. Daardoor namen de kosten op ICT toe. Maar ook de overbelasting op de ICT mensen.

De situatie en uitgangspunten

Het belangrijkste voor de klant was een stabiel netwerk, met zo weinig mogelijk storingen en uitval. De Triage assistenten moeten daar geen omkijken en irritatie van ondervinden. Zij moeten zich concentreren op de patiënten.

Totaal ging het hier om 22 werkplekken. Opgesteld in clusters van twee of vier werkplekken. Data en stroom komen vanuit een goot aan de onderzijde van de wand. De Thin cliënt was gemonteerd onder het blad, twee monitoren en uiteraard telefoon.

kabelmanagement

De oplossing voor kabelmanagement Amsterdam

De oplossing was een kabelmanagement systeem, om de kabels netjes en georganiseerd op te ruimen. De bureaus zijn zit/sta bureaus, dus moet er rekening worden gehouden met de lengte van de kabels om het verstel traject te overbruggen. In het bureau zijn kabel doorvoeren gemaakt om de, iets te korte kabels, netjes te kunnen aansluiten tussen monitoren en thin cliënt.

Het uiteindelijke resultaat ziet u hieronder in de voor en na situatie. Voor de klant levert dit enorm veel voordelen:

 • minder uitval en storingen door in de kabels te blijven hangen en lostrekken
 • het belangrijkste: veel minder storing en uitval meldingen
 • daardoor minder kosten en belasting op ICT mensen
 • triage assistenten blijven niet meer hangen in de kabels
 • zij kunnen zich focussen op patiënten
 • er blijft geen stof meer hangen tussen kabels, veel gezondere werkomgeving
 • het minst belangrijkste: het ziet er gewoon veel beter uit!

Het resultaat bij kabelmanagement Amsterdam

kabelmanagement

Brochure aanvragen

  Wij versturen een klein aantal keer per jaar een nieuwsbrief. Maximaal één email per maand. U kunt zich altijd uitschrijven. Dit kan onderin een ontvangen nieuwsbrief door op "afmelden" te klikken of door een e-mail te sturen naar ons emailadres.

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn ingevulde persoonlijke gegevens door deze website. Bedrijven zijn wettelijk verplicht hiervoor toestemming te vragen volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG/GDPR).

  contact-hagele