Kabelmanagement Amsterdam

Kabelmanagement Amsterdam: snoeren en kabels georganiseerd veilig weggewerkt

Kabelmanagement lijkt wellicht een overdreven term voor het ‘simpel even’ netjes wegwerken van de snoeren en kabels onder en op je bureau. Maar niets is minder waar. En u weet het, anders was u niet op zoek naar een professioneel bedrijf.
Professioneel kabelmanagement Amsterdam gaat veel verder dan dat. Georganiseerd kabels en snoeren opruimen is een vak op zich en vraagt om een gestructureerde aanpak. Even een kabelgootje aanleggen voldoet niet. Met tie-wrap kabels samenbinden is juist gevaarlijk.

Goed kabelmanagement is opgeruimd en veilig

Niemand is dol op een ‘kabelspaghetti’ op of onder zijn bureau, want het ziet er rommelig en niet uit. Het zijn enorme stofnesten en dus slecht voor de gezondheid. Het levert zowel irritatie als gevaar op.
Het is natuurlijk best vervelend als iemand per ongeluk een kabel ergens uittrekt en plotseling allerlei apparatuur er mee ophoudt. En het zal u maar gebeuren dat u of één van de collega’s struikelt over rondslingerende kabels en snoeren naast een bureau.
Sinds 2011 heeft Hagele kabelmanagement Amsterdam diverse gemeentes, ziekenhuizen, zorginstellingen, MKB-ondernemingen, grote en zeer grote organisaties geholpen bij het opruimen van kabels op kantoor.
Met als resultaat? Een georganiseerd systeem van kabels en snoeren een lekker opgeruimd en (brand)veilig kantoor.

Snoeren wegwerken Amsterdam pure Noodzaak

Doordat er steeds meer apparaten op kantoor komen. Wifi nog niet altijd even stabiel is, komen er steeds meer kabels en snoeren op kantoor. Snoeren wegwerken Amsterdam is beslist geen overbodige luxe. We hebben de belangrijkste reden voor je op een rijtje gezet.

  • Systeem-uitval: trekt iemand ergens per ongeluk de verkeerde stekker uit dan kan het zo maar zijn dat er allerlei systemen zichtbaar of onzichtbaar mee ophouden. En dat er werk verloren gaat waardoor er kostbare tijd en moeite besteed moet worden aan herstelwerkzaamheden.
  • Kabelbreuk: struikelt iemand over de wirwar aan (netwerk)kabels en snoeren onder je bureau dan is dat heel vervelend voor de persoon in kwestie. Maar ook voor jou. Want grote kans dat er dan één of meerdere kabels beschadigd zijn en niet meer functioneren. Zaak is dan om uit allerlei kabels en snoeren te achterhalen welke de ‘boosdoener’ is. Niet echt een uitnodigend klusje natuurlijk.
  • Kortsluiting: door stekkerblok op stekkerblok te plaatsen vraag je als het ware om kortsluiting door overbelasting. En loop je ongemerkt gevaar op brand. Rommelig en bijna even gevaarlijk: haspel op haspel.
  • Lagere efficiency: als je achter je deskstop of notebook zit wil je gewoon lekker aan het werk. Zonder dat je eerst allerlei kabels en snoeren moet ‘v met de kans om net een verkeerde kabel ergens uit te trekken. Dat geldt uiteraard ook voor de interim-medewerker. Ook die wil en moet natuurlijk ongestoord kunnen werken zonder in de weer te hoeven met allerlei kabels en snoeren.
  • Ophopend vuil: bossen snoeren en kabels op en onder je bureau trekken vuil aan en zorgen voor ophopend stof. Echt goed schoonmaken is met een wirwar van kabels vaak lastig. Meestal wordt er dan ook om de stekkerblokken, kabels en snoeren heen gewerkt. Het resultaat: een broeinest van bacteriën en daardoor een ongezonde werkomgeving.

Toekomstbestendig kabelmanagement Amsterdam

Het wordt nu echt tijd om werk te maken van de ongeorganiseerde bende kabels op kantoor.
Wij zijn specialist in kantoormeubilair en professioneel kabelmanagement. Wij hebben een beproefd kabelmanagementsysteem ontwikkeld die kan worden gebruikt voor kleine, middelgrote en heel grote gemeentes, bedrijven en instellingen Met ons superieure kabelmanagement Amsterdam systeem kiest u voor de zekerheid dat al de kabels, snoeren, switches/routers, adapters en aanverwante apparatuur op een overzichtelijke wijze worden geordend, netjes en veilig uit het zicht worden opgeruimd.

Uiteraard is iedere organisatie net even anders en heeft specifieke eisen, wensen en budgetten. Het doel is bij iedereen hetzelfde: snoeren en kabels uit het zicht werken voor een nette, veilige en efficiënte werkplek op kantoor. Reken af met uw huidige ‘houtje-touwtje’ aanpak: kies voor ons toekomstbestendige kabelmanagementsysteem.

Aantoonbare voordelen van kabels wegwerken Amsterdam

Duidelijk zal zijn: Kabels wegwerken Amsterdam is geen overbodige luxe. De belangrijkste voordelen van professioneel kabelmanagement:

  • Kostenverlaging: onder meer door kabelbreuken, het herstarten van apparatuur en dataverlies te voorkomen maar ook door niet telkens opnieuw allerlei stekkers en snoeren te hoeven ‘ompluggen’ verhoog je de efficiency binnen je werkomgeving aanzienlijk. Nog een reden om te kiezen voor professioneel kabelmanagement: eventuele collega’s van de ICT-afdeling kunnen voortaan overal snel en makkelijk bij en hoeven hun tijd niet te verdoen aan kostbaar en tij vretend speurwerk en herstelwerk. Zullen we je een totaalplaatje eens vrijblijvend voorrekenen?
  • Lekkerder werken: bijna iedereen werkt prettiger in een opgeruimde omgeving. U toch ook?
  • Schoon & gezond: natuurlijk wilt u dat uw schoonmaakbedrijf op en onder uw bureau goed schoonmaakt. Maar de ervaring is dat ze eromheen stofzuigen. Logisch want voor de kabels optillen en verschuiven is geen tijd.
  • Nadat we alle kabels, snoeren, routers en dergelijke netjes voor je hebben weggewerkt, hebben schoonmakers voortaan alle ruimte om ook goed onder de bureaus te stofzuigen. Hierdoor geniet je elke werkdag opnieuw van een schone luchtluchtkwaliteit.
kabelmanagement-eindhoven
kabelmanagement-eindhoven
kabels-wegwerken-Leiden
kabelmanagement-leidschendam

Daarom kiezen voor Hagele kabelmanagement

Al vele bedrijven profiteren van onze maatwerk-aanpak op het gebied van kabelmanagement. Of u nu Mkb’er bent of werkzaam bent bij een grote organisatie in Amsterdam, kabelmanagement Amsterdam biedt aantoonbare meerwaarde:

  • Maatwerk: oplossingen afgestemd op uw specifieke wensen en eisen.
  • Alles in eigen beheer: alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd, vanaf inventarisatie, adviesvoorstel tot en met realisatie en serviceverlening. Kortom: één partner/aanspreekpunt voor je complete kabelmanagement.
  • Toekomstgericht: onze flexibele kabelmanagement-oplossingen houden rekening met de ontwikkelingen van je organisatie en zijn voorbereid op zowel groei als krimp.
  • Eenvoudig Verhuiskaart: onze kabelmanagement-oplossingen kun je heel gemakkelijk zelf intern en extern verhuizen.
  • Zelf onderhouden: ons kabelmanagementsysteem is makkelijk in gebruik en kun jezelf makkelijk beheren.

Laat de kabels en snoeren professioneel wegwerken in Rotterdam. Wilt u kantooromgeving/werkplek veiliger, gezonder en efficiënter maken? Profiteer dan van de vele voordelen van ons superieure en toekomstbestendige kabelmanagementsysteem. Hierbij werken we o.a. bossen kabels, snoeren, switches en adapters mooi en veilig opruimen.

Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

Contact opnemen