Kabelmanagement De Meern

Begin dit jaar werd ik gevraag voor een vrijblijvende afspraak voor kabelmanagement De Meern. kabelmanagement-de-meernHet bedrijf in De Meern had een aantal items die ze graag opgelost zouden zien.

Als eerste was er het klant contact centrum, en tevens balie bij binnenkomst. Wanneer je als bezoeker bij de balie stond, kijk je op het klant contact centrum. Veel kabels lagen er niet, maar wel meerdere werkplekken op één stekkerblok. Daardoor ontstaat heel snel een rommelig geheel. Alles kabels komen als spaghetti door elkaar. Door iedere werkplek zijn eigen voorziening te geven is dat op te lossen.

Als tweede de trainingsruimte. Hier konden trainees niet hun laptop opladen bij een hele dag training. Tafels gegroepeerd een opbouw stekkerblokken aangebracht voor het opladen van mobiele apparatuur.

De grootste uitdaging lag op de volgende verdieping. De ICT en ontwikkelafdeling hadden veel meer kabels en snoeren onder het bureau. Bovendien waren de topbladen van volkern, wat het schroeven iets zwaarder maakt. Maar geen uitdaging is ons te veel. Ook hier hebben wij met ons ontwikkelde kabelmanagement systeem een veilige en schone omgeving gecreëerd.

Ook de meeting en vergaderruimte is aangepakt. De camera en geluid stond op een tafeltje voor de verrijdbare scherm. De ruimte en doorloop was zeer beperkt. Door de camera onder het scherm te plaatsen en het geluid op de tafel, kon het tafeltje weg. Met een vloer goot hebben wij de kabels netjes weggewerkt en naar onder de vergadertafel gebracht.

Goed kabelmanagement is een meerwaarde voor ieder kantoor

Het eind resultaat is weer enorm. Door onze ervaring was dit weer een soepel verlopen klus. We waren deze dag met twee personen. Inclusief reistijd zijn we 8 uur bezig geweest om dit te realiseren.

Een dankbare opdracht bij een zeer tevreden klant. Deze klant weet nu welke meerwaarde kabelmanagement heeft op zijn organisatie.

Wilt u dit ook voor uw bedrijf. Maak nu een vrijblijvende afspraak. Of bel direct 0172 577 876