Bureau stekkerblok Power USB Professioneel

Nummer 1 in kabelmanagement en kantoormeubilair
Niet alleen verkoop via de webshop, wij installeren en monteren ook
Gratis bezorgd

69,00

 • Op voorraad
 • Binnen 3 dagen geleverd
  Bureau stekkerblok Power USB Professioneel

  De bureau stekkerblok Power USB professioneel. Een nieuw design opbouwunit, slank en modern vormgegeven en met oog voor u als gebruiker gemaakt, zodat hij u van alle gebruiksgemakken kan voorzien!

  Deze strakke opbouwunit is standaard uitgerust met 2 klemmen voor bladdiktes van 0-50mm. De unit is eenvoudig van bovenaf te klemmen en is voorzien van een vast aansluitsnoer aan achterzijde met een lengte van 1 meter Wieland GST18 stekker. Heeft u een facet geslepen blad? Ook dit is geen probleem met bureau power stekkerblok. Deze opbouwunit is uitgerust met 1x 230V, 1x USB-A en 1x USB-C aansluiting. Niet geheel onbelangrijk: deze opbouwunit is naast uiteraard CE gecertificeerd; nu ook TÜV gecertificeerd! Wij zetten veiligheid en kwaliteit voorop!

  LET OP: Deze opbouw power stekkerblok past in het Wieland GST18 elektrificatie systeem. Vergeet dus niet om een aansluitsnoer met lengte naar keuze erbij te bestellen, zodat u de unit met een passende kabel kunt aansluiten op een stroompunt. Deze vind je onder hier (aansluitsnoeren).

  Leverbare kleuren: zwart en wit.

  Hagele kabelmanagement is de specialist in werkplekbekabeling. Wij leveren allerlei producten zoals de Bureau stekkerblok Power USB professioneel om een werkplek slimmer, prettiger aan te werken, schoner en veiliger te maken. Dit doen wij met gecertificeerd materiaal en kwalitatief hoogwaardige producten. U kunt bij ons alles vinden op het gebied van elektrificatie, zoals verrijdbare monitor standaard, inbouwstekkerblokken, bureau stekkerblokken en Wieland GST18 producten. Maar ook alles om kabels georganiseerd op te ruimen. U kunt denken aan Vloergoten, kabelgoten, computerhouders en kabelgrips. Ook aan ergonomie is gedacht. Als u weet hoeveel voordelen een monitorarm biedt, dan wilt u nooit meer zonder.

  Daarnaast leveren wij naast producten in de webshop ook de mogelijkheid om alle producten in te bouwen. Wilt u als bedrijf niet zelf alles in- op- of onderbouwen dan bieden wij de handjes om dat  te doen. Gespecialiseerde mensen met het juiste gereedschap bouwen wij alles netjes voor u in.

  Daarnaast hebben wij een kabelmanagement systeem ontwikkelt, waarbij we alle kabels wegwerken, georganiseerd, veilig en netjes. Werkplekbekabeling die eenvoudig door u is te onderhouden. Een duurzaam systeem waar u lang plezier van heeft. Bovendien maakt het interne verhuisbewegingen een stuk makkelijker. Meer weten? Neem contact met ons op!

Meer laden