Bureaustoel Cento Design

Nummer 1 in kabelmanagement en kantoormeubilair
Niet alleen verkoop via de webshop, wij installeren/monteren ook!
In Nederland gratis bezorgd

 399,00

 • EXTRA: 10 jaar Full Service garantie
 • Gratis bezorgd
 • Geleverd binnen 5 dagen
Categorie: .
  Bureaustoel Cento Design

  Bureaustoel Cento DesignBureaustoel Cento Design. De middenklasser met de mogelijkheden en uitstraling van een topper. Comfortabel zitten gedurende een langere periode is nooit een probleem met de bureaustoel Cento Design.

  Het mechaniek van de bureaustoel

  Bureaustoel Cento Design heeft een synchroon mechaniek. Hierbij beweegt de zitting en rug in een vaste hoek van elkaar naar voor en achter. De uitslag van de rug is groter dan van de zitting. Door het aanpassen van de tegendruk van de veer kan iedereen met een gewicht tussen 50 en 125 KG optimaal gebruik maken van het synchroon mechaniek.

  De beweging zorgt voor optimale ondersteuning in elke positie, waardoor synchroon mechaniek perfect is voor langdurig werken.

  Het comfort van de bureaustoel Cento Design

  De voorgevormde zitting is stevig en toch zorgt het schuim ervoor dat het niet hard aanvoelt.

  De netweave bureaustoel rugleuning geeft de bureaustoel een design en transparante uitstraling. Toch geeft de stevige netbespanning voldoende ondersteuning en enorm veel comfort.

  De bureaustoel instellingen

  Onmisbaar op een bureaustoel is de zithoogte. Dit gebeurt met een gasveer. Bureaustoel Cento Design heeft een zitghoogte verstelling van 9 / 13 cm.

  De zitting van de stoel is schuifbaar tot 10 cm, waardoor mensen met korte en lange benen zeer goede ondersteuning voelen om comfortabel te zitten.

  De rug is 7 cm verstelbaar in hoogte en een lendensteun voor diepte instelling. Daarmee kun je altijd ondersteuning krijgen in je rug, waar jij die ondersteuning wilt.

  De armleggers zijn in hoogte en breedte verstelbaar voor ondersteuning van de armen. De armpads, waar je armen op steunen, zijn bovendien ook nog in diepte en breedte verstelbaar voor de meest optimale positie voor ondersteuning.

  Materiaal gebruik

  Het voetenkruis is van kunststof. Dit maakt de bureaustoel ligt en duurzaam. De wielen zijn voor alle ondergronden geschikt. Tapijt, vinyl, tegels en hout.

  Het voetenkruis is van aluminium en geeft bureaustoel …. een hoogwaardige uitstraling. De wielen zijn voor alle ondergronden geschikt. Tapijt, vinyl, tegels en hout.

  De stof is Oasis en heeft 100.000 Martindale*. De gehele stoel is 85% recyclebaar

  *Voor het testen van de slijtweerstand van meubelstoffen zijn 2 gangbare methodes in gebruik. In Europa wordt meestal de Martindale test gebruikt.

  Gebruiksklassen en aantal toeren Martindale
  Decoratief gebruik tot 6.000
  Licht woongebruik vanaf 6.000 tot 10.000
  Normaal woongebruik vanaf 10.000 tot 20.000
  Intensief woongebruik vanaf 20.000 tot 30.000
  Intensief woongebruik + werken vanaf 30.000

  De bureaustoel Cento Design voldoet aan de (N)EN 1335. Deze norm geeft aan dat de stoel beschikt over een in hoogte verstelbare zitting, een rugleuning van minimaal 22 cm hoog en een lendensteunvlak, armleggers met een lengte van minimaal 20 cm en een kantelmechanisme bij zowel de rugleuning als de zitting.Bureaustoel Cento Design alles op een rijtje

  • Donati D109 mechaniek met automatische gewichtsregeling en rail
  • In hoogte verstelbare netweave design rug (kleur zwart)
  • In diepte verstelbare lendensteun
  • Gestoffeerde comfort zitting met stiknaden, zonder afdekkap
  • In hoogte en breedte verstelbare armleggers
  • Blokkeerbare armlegger opdekjes in breedte en diepte verstelbaar
  • Schuifzitting 6 cm verstelbaar
  • Verchroomde gaslift
  • EXTRA: Aluminium gepolijst onderstel
  • Multifunctionele wielen 60 mm

Meer laden

Andere Hagele producten