Bureaustoel NPR1813

Nummer 1 in kabelmanagement en kantoormeubilair
Niet alleen verkoop via de webshop, wij installeren en monteren ook
Gratis bezorgd

599,00

 • 5 jaar garantie
 • Gratis bezorgd
 • Geleverd binnen 5 dagen
Categorie: .
  Bureaustoel NPR1813

  De voordelen van de Bureaustoel NPR1813

  • Deze stoel voldoet aan de Nederlandse wetgeving NPR1813
  • Synchroon beweging mechaniek voor een comfortabele actieve beweging
  • Met schuifzitting en zitneig verstelling (naar voren kantelbaar)
  • In hoogte verstelbare gestoffeerde rugleuning
  • Gestoffeerde comfort zitting
  • Vier voudig verstelbare armleggers
  • Kunststof zwarte 5-teens kruisvoet
  • Multifunctionele wielen 60 mm (voor harde en zachte vloeren)

  Het mechaniek van de bureaustoel

  Bureaustoel NPR1813 heeft een synchroon mechaniek. Hierbij beweegt de zitting en rug in een vaste hoek van elkaar naar voor en achter. De uitslag van de rug is groter dan van de zitting. Door het aanpassen van de tegendruk van de veer kan iedereen met een gewicht tussen 50 en 125 KG optimaal gebruik maken van het synchroon mechaniek. De beweging zorgt voor optimale ondersteuning in elke positie, waardoor synchroon mechaniek perfect is voor langdurig werken.

  Het comfort van de bureaustoel NPR1813

  De voorgevormde zitting is stevig en toch zorgt het schuim ervoor dat het niet hard aanvoelt. De netweave bureaustoel rugleuning geeft de bureaustoel een design en transparante uitstraling. Toch geeft de stevige netbespanning voldoende ondersteuning en enorm veel comfort.

  De bureaustoel instellingen

  Onmisbaar op een bureaustoel is de zithoogte. Dit gebeurt met een gasveer. NPR1813 bureaustoelen hebben een zithoogte verstelling van 9 / 13 cm. De zitting van de stoel is schuifbaar tot 10 cm, waardoor mensen met korte en lange benen zeer goede ondersteuning voelen om comfortabel te zitten. De rug is 7 cm verstelbaar in hoogte en een lendensteun voor diepte instelling. Daarmee kun je altijd ondersteuning krijgen in je rug, waar jij die ondersteuning wilt. De armleggers zijn in hoogte en breedte verstelbaar voor ondersteuning van de armen. De armpads, waar je armen op steunen, zijn bovendien ook nog in diepte en breedte verstelbaar voor de meest optimale positie voor ondersteuning.

  Materiaal gebruik

  Het voetenkruis is van kunststof. Dit maakt de bureaustoel ligt en duurzaam. De wielen zijn voor alle ondergronden geschikt. Tapijt, vinyl, tegels en hout. De wielen zijn voor alle ondergronden geschikt. Tapijt, vinyl, tegels en hout. De stof is Oasis en heeft 100.000 Martindale*. De gehele stoel is 85% recyclebaar

  *Voor het testen van de slijtweerstand van meubelstoffen zijn 2 gangbare methodes in gebruik. In Europa wordt meestal de Martindale test gebruikt.

  Gebruiksklassen en aantal toeren Martindale
  Decoratief gebruik tot 6.000
  Licht woongebruik vanaf 6.000 tot 10.000
  Normaal woongebruik vanaf 10.000 tot 20.000
  Intensief woongebruik vanaf 20.000 tot 30.000
  Intensief woongebruik + werken vanaf 30.000

  De bureaustoel NPR 1813 voldoet aan de (N)EN 1335 en NPR1813. Deze norm geeft aan dat de stoel beschikt over een in hoogte verstelbare zitting, een rugleuning van minimaal 22 cm hoog en een lendensteunvlak, armleggers met een lengte van minimaal 20 cm en een kantelmechanisme bij zowel de rugleuning als de zitting. Bureaustoel NPR1813 heeft alles op een rijtje

Meer laden

Andere Hagele producten