Bureaustoelen

Hoeveel uur per dag zit jij?

Investeer daarom in een goede bureaustoel. Een degelijke en juist ingestelde stoel voorkomt veel vervelende rug- en nekklachten, bij jezelf, je medewerkers. Bureaustoelen voor thuis en op kantoor.

Wat is een goede bureaustoel?

Een goede bureaustoel houdt rekening met persoonlijke kenmerken zoals uw lengte en gewicht, lengte van uw benen en armen en de juiste ondersteuning op de juiste plek van uw rug, eigenlijk een product op maat. Bij een goede bureaustoel kunt u deze mogelijkheden zelf instellen, op basis van uw eigenschappen, zoals de zithoogte, zit diepte, rug hoogte verstelling enz. Kortom: Een goede bureaustoel zit alleen goed als deze optimaal is ingesteld.

Als werkgever bent u verplicht, om te zorgen voor passend en goed ingesteld kantoormeubilair. Goede bureaustoelen zijn daar een enorm belangrijk onderdeel van, maar dan moet u wel weten waar die aan moet voldoen. Wij helpen u graag daarbij, met deskundig advies.

Brochure aanvragen

  Wij versturen een klein aantal keer per jaar een nieuwsbrief. Maximaal één email per maand. U kunt zich altijd uitschrijven. Dit kan onderin een ontvangen nieuwsbrief door op "afmelden" te klikken of door een e-mail te sturen naar ons emailadres.

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn ingevulde persoonlijke gegevens door deze website. Bedrijven zijn wettelijk verplicht hiervoor toestemming te vragen volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG/GDPR).


  Bureaustoel voor thuis

  Thuiswerken neemt enorm toe door de corona crisis. Dan kom je erachter dat de stoel aan de keukentafel toch niet zo lekker zit. Omdat hij daar niet voor bedoeld is. Zoek je een goede oplossing? Neem een kijkje in onze shop.

  Bureaustoel kopen

  Bureaustoel voor kantoor

  Een goede werkhouding staat of valt met een goede bureaustoel. U wilt graag dezelfde uitstraling en eenheid op kantoor. Een bureaustoel die geschikt is voor 95% van uw medewerkers. Voor deskundig advies bel 0172-577876.

  Naar webshop

  Ergonomisch bureaustoel

  U of één van uw medewerkers kampt met rug-, nek- en/of schouderklachten. U zoekt een bureaustoel die een maatje meer moet zijn. Met de juiste bureaustoel zijn veel problemen te voorkomen. Uiteraard met de mogelijkheid om te proberen.

  Naar webshop

  Bureaustoel hoes

  Soms is uw bureaustoel nog goed, maar is de stof versleten. Dan is de bureaustoel hoes een simpele en goedkope oplossing. Eenvoudig over de zitting heen trekken en binnen 10 seconde heeft u een “bijna” nieuwe bureaustoel.

  Bureaustoel hoes kopen

  Wat doet zitten?

  Jij en je lichaam zijn een wonder van de natuur. Alleen al onze wervelkolom zorgt ervoor dat we van alles kunnen doen, zoals rechtop lopen of bukken. Tegenwoordig zitten we veel meer als vroeger. Door minder in beweging te zijn komen ook klachten.

  Verder lezen...

  Bureaustoel instellen

  Veel klachten zijn te voorkomen door uw bureaustoel goed in te stellen. De zithoogte? hoe stel je de armleggers goed in enz. Wij hebben een simpel overzicht gemaakt om te helpen jouw bureaustoel goed in te stellen.

  Bureaustoel instellen

  Waarom uw bureaustoel kopen bij Hagele bureaustoelen

  Door onze kennis en bijbehorende gunstige inkoopcondities, is Hagele bureaustoelen de ideale partner. Van al onze partners hanteren fabriek-garanties, waarbij wij uiteraard uw aanspreekpunt zijn. Wij bieden bureaustoelen voor thuis, op kantoor en bureaustoelen problemen weten te verhelpen of te voorkomen.

  Bureaustoel proberen

  Zoekt u zakelijk een bureaustoel of een ergonomische bureaustoel, dan is het mogelijk om een bureaustoel gratis te proberen. Als particulier heeft u het recht op herroeping. Lees meer hierover in onze algemene voorwaarden. Wij zijn snel in onze reactie, klantvriendelijk en servicegericht met een goede nazorg.


  Waar leveren wij bureaustoelen?

  Aankopen die u doet in de webshop leveren wij door heel Nederland. Daar zit dan direct montage bij in. Eenvoudig en zonder extra kosten. Voor persoonlijk, snel en deskundig advies richten wij ons voornamelijk op bedrijven in de Randstad. U moet dan denken in de driehoek van Amsterdam Rotterdam Den Haag en Utrecht.

  • Bureaustoel Amsterdam Badhoevedorp  Bureaustoel Hoofddorp Schiphol Nieuw Vennep Haarlem
  • Bureaustoel Alphen aan den Rijn Zoeterwoude Hazerswoude Reeuwijk Boskoop Bodegraven Leimuiden
  • Bureaustoel Leiden Leiderdorp Oegstgeest Voorschoten
  • Bureaustoel Bollenstreek Noordwijk Katwijk Bureaustoel Lisse Sassenheim Rijnsburg
  • Bureaustoel Utrecht Woerden Nieuwerbrug Houten Nieuwegein Bunnik De Meern
  • Bureaustoel Rotterdam Gouda Capelle aan den IJssel Nieuwerkerk aan den IJssel Schiedam
  • Bureaustoel Den Haag Delft Leidschendam Wassenaar Zoetermeer Rijswijk Voorburg
  • Bureaustoel Westland ‘s-Gravenzande Bureaustoel Naaldwijk Poeldijk Wateringen

  Wij horen je graag en komen graag een stoel op proef plaatsen.