Bureaustoelen

Hagele bureaustoelen levert al sinds jaar en dag bureaustoelen door heel Nederland. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een nieuwe stoel op kantoor of thuis. Onze collectie bestaat uit merken met een zitfilosofie. Dat houd in dat er voor iedereen een passende bureaustoel is. Waar u goed, ergonomisch en comfortabel op kunt werken.

Deskundig advies over zitten

Goede bureaustoelen houden rekening met persoonlijke kenmerken zoals uw lengte en gewicht. Nog belangrijker zijn de  lengte van benen en armen en de juiste ondersteuning van uw rug. Een bureaustoel is eigenlijk een product op maat. Bij een goede bureaustoel kunt u deze mogelijkheden zelf instellen. Op basis van uw lichaam, zoals de zit hoogte, zit diepte, rug hoogte verstelling enz. Kortom: Een goede bureaustoel zit alleen goed als deze optimaal is ingesteld.

Bureaustoel hoes

Soms is uw bureaustoel nog goed, maar is de stof versleten. Dan is de bureaustoel hoes een simpele en goedkope oplossing. Eenvoudig over de zitting heen trekken en binnen 10 seconde heeft u een “bijna” nieuwe bureaustoel.

Bureaustoel hoes kopen
Wat doet zitten?

Uw lichaam is een wonder van de natuur. Alleen al onze wervelkolom zorgt ervoor dat we van alles kunnen doen, zoals rechtop lopen of bukken. Tegenwoordig zitten we veel meer als vroeger. Door minder in beweging te zijn komen ook klachten.

Verder lezen
Bureaustoel instellen

Veel klachten zijn te voorkomen door uw bureaustoel goed in te stellen. De zithoogte? Hoe stel je de armleggers goed in enz. Wij hebben een simpel overzicht gemaakt om u te helpen uw bureaustoel goed in te stellen.

Bureaustoel instellen

Bureaustoelen

Een goede bureaustoel is onmisbaar op een kantoor of thuis. Een ergonomische bureaustoel zorgt voor een goede zithouding. En dat zorgt ervoor dat lichamelijke klachten zoals rugpijn en nekpijn voorkomen kunnen worden. Bij Hagele bureaustoelen hebben we een ruim aanbod aan bureaustoelen die je totaal op uw persoonlijke voorkeuren kunt instellen en afstellen.

Ergonomisch, comfortabel of allebei?

Naast dat een bureaustoel comfortabel is en mooi is om te zien, zorgt een ergonomische bureaustoel ook nog eens voor een hogere productiviteit. Een goede stoel zorgt ervoor dat u zonder problemen de hele dag achter uw bureau kunt zitten zonder rug- of nekklachten. Het is daarbij belangrijk dat de hoek van zowel de armen als de benen ongeveer 90 graden bedraagt. De meeste bureaustoelen zijn geschikt voor mensen tot ca. 120 kg. Eén van de factoren van een hoge productiviteit is de combinatie van bureau en bureaustoel. Het is belangrijk om tijdens een werkdag in beweging te blijven en zittend werken af te wisselen met bijvoorbeeld staand werken. Indien er gezeten wordt, is het belangrijk om dit op een goede en instelbare bureaustoel te doen.

Welke is de beste stoel?

Waar de één een gestoffeerde bureaustoel prettig vindt zitten, zweert een ander bij een bureaustoel met een netrug. Daarom biedt Hagele kantoormeubilair een uiteenlopend aanbod aan bureaustoelen in diverse kleuren en materialen. Voor welke stoel u ook kiest, alle exemplaren in ons assortiment stimuleren een actieve en gezonde werkhouding. Bovendien zijn het stoelen van een superieure kwaliteit. Een stoel waarvan de bekleding al na een jaar kapot gaat of waarvan alles loszit na een tijd, staat niet op de site!

Bureaustoelen instellen

Ieder lichaam is anders en heeft andere vormen van ondersteuning nodig. De bureaustoelen in onze webshop zijn op verschillende manieren aan uw eigen voorkeuren aan te passen. Zo zijn bij de meeste bureaustoelen de zitting, rugleuning en armsteunen precies zo in te stellen voor een optimale zitpositie. Dit zit niet alleen fijner, maar zorgt er ook voor dat de kans op lichamelijke klachten aanzienlijk minder wordt. Hoe Bureaustoel instellen.

EN en NPR genormeerd

De bureaustoelen in ons assortiment voldoen aan de EN 1335 norm en zijn dus ARBO goedgekeurd. Daarnaast hebben we ook stoelen die voldoen aan de NPR 1813 norm. Een ARBO en NPR goedgekeurde stoel zijn voorzien van voldoende instelmogelijkheden om ergonomisch verantwoord en gezond te kunnen werken. Zorg naast een goede bureaustoel ook voor een hoogte instelbaar bureau, zodat de hoogte van de armleuningen aangepast kunnen worden aan de hoogte van het bureau. De armen kunnen dan rustig op de armleuningen en het bureaublad rusten. Werk bij voorkeur aan een zit/sta bureau, zodat gemakkelijk afwisselend zittend en staand gewerkt kan worden.

Bureaustoelen Alphen aan den Rijn

Een bureaustoel blijft een persoonlijke aankoop en het is dan ook belangrijk dat de stoel voldoet aan uw wensen. Wij adviseren u natuurlijk graag over welke bureaustoel het beste aansluit bij uw wensen. Heeft u vragen over de verschillende materialen en/of instelmogelijkheden of wilt u een bureaustoel kopen? Neem voor meer informatie of vragen over ergonomische bureaustoelen contact met op.