Bureaustoelen

Uw rug is altijd aanwezig of u nu ligt, zit of staat. Activiteiten gedurende de dag hebben de grootste invloed op rug. Hoeveel tijd van van uw werkweek brengt u zittend door? Een groot deel waarschijnlijk. Investeer daarom in een goede bureaustoel. Een degelijke en juist ingestelde stoel voorkomt veel vervelende rug- en nekklachten, bij uzelf én uw medewerkers, voor thuis en op kantoor.

Wat is een goede bureaustoel?

Een goede bureaustoel houdt rekening met persoonlijke kenmerken zoals uw lengte en gewicht, lengte van uw benen en armen en de juiste ondersteuning op de juiste plek van uw rug, eigenlijk een product op maat. Bij een goede bureaustoel kunt u deze mogelijkheden zelf instellen, op basis van uw eigenschappen, zoals de zithoogte, zit diepte, rug hoogte verstelling enz. Kortom: Een goede bureaustoel zit alleen goed als deze optimaal is ingesteld.

Als werkgever bent u verplicht, om te zorgen voor passend en goed ingesteld kantoormeubilair. Goede bureaustoelen zijn daar een enorm belangrijk onderdeel van, maar dan moet u wel weten waar die aan moet voldoen. Wij helpen u graag daarbij, met deskundig advies.

Brochure aanvragen

Wij versturen een klein aantal keer per jaar een nieuwsbrief. Maximaal één email per maand. U kunt zich altijd uitschrijven. Dit kan onderin een ontvangen nieuwsbrief door op "afmelden" te klikken of door een e-mail te sturen naar ons emailadres.

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn ingevulde persoonlijke gegevens door deze website. Bedrijven zijn wettelijk verplicht hiervoor toestemming te vragen volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG/GDPR).


Bureaustoel voor thuis

Uw huidige stoel is aan vervanging toe. Zorg ook thuis voor een fijne werkplek met onze bureaustoelen. Wij bieden u  goede bureaustoelen om thuis op te werken of op te studeren. Professionele kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Naar webshop

Bureaustoel voor kantoor

Een goede werkhouding staat of valt met een goede bureaustoel. U wilt graag dezelfde uitstraling en eenheid op kantoor. Een bureaustoel die geschikt is voor 95% van uw medewerkers. Voor deskundig advies bel 0172-577876.

Naar webshop

Ergonomisch bureaustoel

U of één van uw medewerkers kampt met rug-, nek- en/of schouderklachten. U zoekt een bureaustoel die een maatje meer moet zijn. Met de juiste bureaustoel zijn veel problemen te voorkomen. Uiteraard met de mogelijkheid om te proberen.

Naar webshop

Bureaustoel hoes

Soms is uw bureaustoel nog goed, maar is de stof versleten. Dan is de bureaustoel hoes een simpele en goedkope oplossing. Eenvoudig over de zitting heen trekken en binnen 10 seconde heeft u een “bijna” nieuwe bureaustoel. Meer weten? »

Wat doet zitten?

U en uw lichaam zijn een wonder van de natuur. Alleen al onze wervelkolom zorgt ervoor dat we van alles kunnen doen, zoals rechtop lopen. Hoeveel druk staat er op uw ruggenwervel als u zit. Meer informatie »

Bureaustoel instellen

Veel klachten zijn te voorkomen door uw bureaustoel goed in te stellen. De zithoogte, hoe stel je de armleggers goed in enz. De volgende stappen helpen u, uw bureaustoel goed in te stellen en goed en comfortabel te zitten. Bekijk stappen »


Waarom uw bureaustoel kopen bij Hagele bureaustoelen

Door onze kennis en bijbehorende gunstige inkoopcondities, is Hagele bureaustoelen de ideale partner. Van al onze partners hanteren fabriek-garanties, waarbij wij uiteraard uw aanspreekpunt zijn. Wij bieden bureaustoelen voor thuis, op kantoor en bureaustoelen problemen weten te verhelpen of te voorkomen.

Bureaustoel proberen

Zoekt u zakelijk een bureaustoel of een ergonomische bureaustoel, dan is het mogelijk om een bureaustoel gratis te proberen. Als particulier heeft u het recht op herroeping. Lees meer hierover in onze algemene voorwaarden. Wij zijn snel in onze reactie, klantvriendelijk en servicegericht met een goede nazorg.


Waar leveren wij bureaustoelen?

Aankopen die u doet in de webshop leveren wij door heel Nederland. Daar zit dan direct montage bij in. Eenvoudig en zonder extra kosten. Voor persoonlijk, snel en deskundig advies richten wij ons voornamelijk op bedrijven in de Randstad. U moet dan denken in de driehoek van Amsterdam Rotterdam Den Haag en Utrecht.

  • Regio Amsterdam Badhoevedorp Hoofddorp Schiphol Nieuw Vennep Haarlem
  • Regio Alphen aan den Rijn Zoeterwoude Hazerswoude Reeuwijk Boskoop Bodegraven Leimuiden
  • Regio Leiden Leiderdorp Oegstgeest Voorschoten
  • Regio Bollenstreek Noordwijk Katwijk Lisse Sassenheim Rijnsburg
  • Regio Utrecht Woerden Nieuwerbrug Houten Nieuwegein Bunnik De Meern
  • Regio Rotterdam Gouda Capelle aan den IJssel Nieuwerkerk aan den IJssel Schiedam
  • Regio Den Haag Delft Leidschendam Wassenaar Zoetermeer Rijswijk Voorburg
  • Regio Westland ‘s-Gravenzande Naaldwijk Poeldijk Wateringen

Op die manier kunnen wij onze snelheid van handelen waarmaken en blijven teleurstellingen achterwege.