UHM stoelen Pacman bureaustoelen Dauphin bureaustoelen Stoelen Bureaustoelen Flexi bureaustoelen Vespa bureaustoel

Bureaustoelen

Bureaustoelen

Uw rug is altijd aanwezig of u nu ligt, zit of staat. Activiteiten gedurende de dag hebben de grootste invloed op rug. Hoeveel tijd van van uw werkweek brengt u zittend door? Een groot deel waarschijnlijk. Investeer daarom in een goede bureaustoel. Een degelijke en juist ingestelde stoel voorkomt veel vervelende rug- en nekklachten, bij uzelf én uw medewerkers, voor thuis en op kantoor.

Wat is een goede bureaustoel?

Een goede bureaustoel houdt rekening met persoonlijke kenmerken zoals uw lengte en gewicht, lengte van uw benen en armen en de juiste ondersteuning op de juiste plek van uw rug, eigenlijk een product op maat. Bij een goede bureaustoel kunt u deze mogelijkheden zelf instellen, op basis van uw eigenschappen, zoals de zithoogte, zit diepte, rug hoogte verstelling enz. Kortom: Een goede bureaustoel zit alleen goed als deze optimaal is ingesteld.

Als werkgever bent u verplicht, om te zorgen voor passend en goed ingesteld kantoormeubilair. Goede bureaustoelen zijn daar een enorm belangrijk onderdeel van, maar dan moet u wel weten waar die aan moet voldoen. Wij helpen u graag daarbij, met deskundig advies.


bureaustoelenBureaustoel voor thuis

Uw huidige stoel is aan vervanging toe. Zorg ook thuis voor een fijne werkplek met onze bureaustoelen. Wij bieden u  goede bureaustoelen om thuis op te werken of op te studeren. Professionele kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Naar de webshop

bureaustoelen

Bureaustoel voor kantoor

Een goede werkhouding staat of valt met een goede bureaustoel. U wilt graag dezelfde uitstraling en eenheid op kantoor. Een bureaustoel die geschikt is voor 95% van uw medewerkers. Voor deskundig advies bel 0172-577876.

Naar de webshop

ergonomische-bureaustoelErgonomisch bureaustoel

U of één van uw medewerkers kampt met rug-, nek- en/of schouderklachten. U zoekt een bureaustoel die een maatje meer moet zijn. Met de juiste bureaustoel zijn veel problemen te voorkomen. Uiteraard met de mogelijkheid om te proberen.

Naar de webshop


bureaustoel-hoes

Bureaustoel hoes

Soms is uw bureaustoel nog goed, maar is de stof versleten. Dan is de bureaustoel hoes een simpele en goedkope oplossing. Eenvoudig over de zitting heen trekken en binnen 10 seconde heeft u een “bijna” nieuwe bureaustoel.   Meer weten?

ergonomie

Wat doet zitten?

U en uw lichaam zijn een wonder van de natuur. Alleen al onze wervelkolom zorgt ervoor dat we van alles kunnen doen, zoals rechtop lopen. Hoeveel druk staat er op uw ruggenwervel als u zit. Meer informatie vindt u hier.

bureaustoel-instellen

Bureaustoel instellen

Veel klachten zijn te voorkomen door uw bureaustoel goed in te stellen. De zithoogte, hoe stel je de armleggers goed in enz. De volgende stappen helpen u, uw bureaustoel goed in te stellen en goed en comfortabel te zitten.


Waarom uw bureaustoel kopen bij Hagele bureaustoelen

Door onze kennis en bijbehorende gunstige inkoopcondities, is Hagele bureaustoelen de ideale partner. Van al onze partners hanteren fabriek-garanties, waarbij wij uiteraard uw aanspreekpunt zijn. Wij bieden bureaustoelen voor thuis, op kantoor en bureaustoelen problemen weten te verhelpen of te voorkomen.

Bureaustoel proberen

Zoekt u zakelijk een bureaustoel of een ergonomische bureaustoel, dan is het mogelijk om een bureaustoel gratis te proberen. Als particulier heeft u het recht op herroeping. Lees meer hierover in onze algemene voorwaarden. Wij zijn snel in onze reactie, klantvriendelijk en servicegericht met een goede nazorg.

Hagele®

Wij zijn de makers van ruimtes. We worden gelukkig van een ruimte die zo is ingericht, waardoor onze klanten optimaal kunnen functioneren en presteren.

sinds 1965

Wij maken ruimte voor resultaat!

Neem contact op

Hagele kantoormeubilair
Zuiderkeerkring 185
2408 JZ Alphen aan den Rijn

T 0172-577876
E info@hagele.nl

Contactformulier »

KvK 51176874
BTW NL174740050B01
© Hagele Kantoormeubilair - Alle rechten voorbehouden