Draadloze oplader onzichtbaar

Nummer 1 in kabelmanagement en kantoormeubilair
Niet alleen verkoop via de webshop, wij installeren/monteren ook!
In Nederland gratis bezorgd

 149,00

 • Op voorraad
 • Voor 14.00 uur besteld vandaag verzonden
  Draadloze oplader onzichtbaar

  De draadloze oplader onzichtbaar is een écht onzichtbare en tevens draadloze oplader voor op uw werkplek! Door deze moderne elektrificatie unit hoeft u geen gaten meer in uw mooie bureaublad te boren!

  De naam zegt het al: de onzichtbare draadloze oplader voor al uw oplaadbare apparaten op uw werkplek. Deze draadloze oplader onzichtbaar installeert u gemakkelijk door de unit aan de onderkant van uw blad te plakken. Met de standaard meegeleverde installatie-tool centreert u de plek waar u aan de bovenkant van het blad draadloos zou willen opladen. Geschikt voor tafelbladen tot maar liefst 4 cm dikte! Met deze onzichtbare oplader hoeft u geen gaten meer in uw bureau te maken en heeft u een nieuwe accessoire welke u niet meer kunt missen op uw werkplek! De 12v adapter wordt meegeleverd.

   

  Hagele kabelmanagement is de specialist in werkplekbekabeling. Wij leveren allerlei producten zoals de Draadloze oplader onzichtbaar om een werkplek slimmer, prettiger aan te werken, schoner en veiliger te maken. Dit doen wij met gecertificeerd materiaal en kwalitatief hoogwaardige producten. U kunt bij ons alles vinden op het gebied van elektrificatie, zoals verrijdbare monitor standaard, inbouwstekkerblokken, bureau stekkerblokken en Wieland GST18 producten. Maar ook alles om kabels georganiseerd op te ruimen. U kunt denken aan Vloergoten, kabelgoten, computerhouders en kabelgrips. Ook aan ergonomie is gedacht. Als u weet hoeveel voordelen een monitorarm biedt, dan wilt u nooit meer zonder.

  Daarnaast leveren wij naast producten in de webshop ook de mogelijkheid om alle producten in te bouwen. Wilt u als bedrijf niet zelf alles in- op- of onderbouwen dan bieden wij de handjes om dat  te doen. Gespecialiseerde mensen met het juiste gereedschap bouwen wij alles netjes voor u in.

  Daarnaast hebben wij een kabelmanagement systeem ontwikkelt, waarbij we alle kabels wegwerken, georganiseerd, veilig en netjes. Werkplekbekabeling die eenvoudig door u is te onderhouden. Een duurzaam systeem waar u lang plezier van heeft. Bovendien maakt het interne verhuisbewegingen een stuk makkelijker. Meer weten? Neem contact met ons op!

Meer laden

Andere Hagele producten