Draadloze Oplader (onzichtbaar)

Nummer 1 in kabelmanagement en kantoormeubilair
Niet alleen verkoop via de webshop, wij installeren en monteren ook
Gratis bezorgd

109,00

 • Op voorraad
 • Voor 14.00 uur besteld vandaag verzonden
  Draadloze Oplader (onzichtbaar)

  De draadloze oplader onzichtbaar is onzichtbare gemonteerd en tevens draadloze oplader voor op uw werkplek, uw nachtkasje, uw keuken of waar dan ook! Door deze moderne draadloze oplader hoeft u geen gaten meer in uw mooie bureaublad te boren! De ontvanger wordt onder het blad geplakt en aan de bovenzijde wordt een inductie-sticker óp het blad geplakt. Een installatie-tool voor het goed plaatsen en centreren van de inductiesticker wordt standaard meegeleverd.

  Voordelen van de Draadloze oplader onzichtbaar:

  • Ideaal voor thuisgebruik
  • Geschikt voor bladdiktes van 10-30mm
  • Doorsnee 112 mm en 12 mm hoog
  • Snel laden QC 3.0 – 10W
  • Inclusief adapter met USB 1,5 meter kabel
  • Bevestigen zonder schroeven
  • Kleur zwart

   

   

  Hagele kabelmanagement is de specialist in werkplekbekabeling. Wij leveren allerlei producten zoals de Draadloze oplader onzichtbaar om een werkplek slimmer, prettiger aan te werken, schoner en veiliger te maken. Dit doen wij met gecertificeerd materiaal en kwalitatief hoogwaardige producten. U kunt bij ons alles vinden op het gebied van elektrificatie, zoals verrijdbare monitor standaard, inbouwstekkerblokken, bureau stekkerblokken en Wieland GST18 producten. Maar ook alles om kabels georganiseerd op te ruimen. U kunt denken aan Vloergoten, kabelgoten, computerhouders en kabelgrips. Ook aan ergonomie is gedacht. Als u weet hoeveel voordelen een monitorarm biedt, dan wilt u nooit meer zonder.

  Daarnaast leveren wij naast producten in de webshop ook de mogelijkheid om alle producten in te bouwen. Wilt u als bedrijf niet zelf alles in- op- of onderbouwen dan bieden wij de handjes om dat  te doen. Gespecialiseerde mensen met het juiste gereedschap bouwen wij alles netjes voor u in.

  Daarnaast hebben wij een kabelmanagement systeem ontwikkelt, waarbij we alle kabels wegwerken, georganiseerd, veilig en netjes. Werkplekbekabeling die eenvoudig door u is te onderhouden. Een duurzaam systeem waar u lang plezier van heeft. Bovendien maakt het interne verhuisbewegingen een stuk makkelijker. Meer weten? Neem contact met ons op!

Meer laden

Andere Hagele producten