Draadloze QI oplader

Nummer 1 in kabelmanagement en kantoormeubilair
Niet alleen verkoop via de webshop, wij installeren/monteren ook!
In Nederland gratis bezorgd

 59,00

 • Op voorraad
 • Binnen 3 dagen bezorgd
  Draadloze QI oplader

  Deze Universele draadloze QI oplader is tevens een handige universele telefoon houder. De draadloze QI oplader wordt geleverd met een handige steun voor op het bureau, een raam klem-mechanisme en een ventilatie klem-mechanisme voor in de auto. Indien u ook gebruik maakt van onze opbouw elektrificatie unit, kunt u deze universele draadloze oplader hierop monteren en heeft u door het kogelgewricht de meest optimale zichtpositie terwijl u werkt.

  De draadloze qi oplader wordt dan ook standaard geleverd met een zuignap klem-mechanisme en een ventilatie klem-mechanisme voor in de auto. Standaard leveren wij dit model uiteraard compleet met een USB aansluitkabel.
  Met deze Universele QI oplader verzekert u van een optimale zichtpositie op uw werkplek of in de auto en heeft u altijd een volle batterij.

  Hagele kabelmanagement is de specialist in werkplekbekabeling. Wij leveren allerlei producten zoals de draadloze QI oplader om een werkplek slimmer, prettiger aan te werken, schoner en veiliger te maken. Dit doen wij met gecertificeerd materiaal en kwalitatief hoogwaardige producten. U kunt bij ons alles vinden op het gebied van elektrificatie, zoals verrijdbare monitor standaard, inbouwstekkerblokken, bureau stekkerblokken en Wieland GST18 producten. Maar ook alles om kabels georganiseerd op te ruimen. U kunt denken aan Vloergoten, kabelgoten, computerhouders en kabelgrips. Ook aan ergonomie is gedacht. Als u weet hoeveel voordelen een monitorarm biedt, dan wilt u nooit meer zonder.

  Daarnaast leveren wij naast producten in de webshop ook de mogelijkheid om alle producten in te bouwen. Wilt u als bedrijf niet zelf alles in- op- of onderbouwen dan bieden wij de handjes om dat  te doen. Gespecialiseerde mensen met het juiste gereedschap bouwen wij alles netjes voor u in.

  Daarnaast hebben wij een kabelmanagement systeem ontwikkelt, waarbij we alle kabels wegwerken, georganiseerd, veilig en netjes. Werkplekbekabeling die eenvoudig door u is te onderhouden. Een duurzaam systeem waar u lang plezier van heeft. Bovendien maakt het interne verhuisbewegingen een stuk makkelijker. Meer weten? Neem contact met ons op!

Meer laden

Andere Hagele producten