Inbouw QI power spot

Nummer 1 in kabelmanagement en kantoormeubilair
Niet alleen verkoop via de webshop, wij installeren en monteren ook
Gratis bezorgd

69,00

 • Op voorraad
 • Geleverd binnen 3 dagen
  Inbouw QI power spot

  De inbouw QI Power Spot® is multifunctioneel voor in iedere werkplek of vergadertafel! Alle benodigde stroomvoorzieningen bij de hand en je kunt nu alle geschikte apparaten draadloos opladen! Als je gewend bent aan deze inbouw stroomunit, wil u geen ander meer!

  Het opladen van diversen mobiele apparaten is vaak een uitdaging. Mobiele telefoons, een tablet, draadloze oordopjes; Ze hebben allemaal diversen oplaadmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld opladen met een USB A kabel, een USB C kabel of draadloos. Met deze Filex AC QI powerspot kunt u het allemaal!

  De ronde (60 mm inbouwmaat) powerunit is voorzien van een QI lader voor draadloos laden en 1 x USB C en 1 x USB A oplaadaansluiting. De inbouw QI Power spot is voorzien van een 220V adapter. Plug and play dus!

  De montage is eenvoudig, snel en overal toepasbaar. Ideaal voor de werkplek, een vergadertafel, uw lounge-meubilair of zit/statafel.

   

  Hagele kabelmanagement is de specialist in werkplekbekabeling. Wij leveren allerlei producten zoals de inbouw QI Power Spot om een werkplek slimmer, prettiger aan te werken, schoner en veiliger te maken. Dit doen wij met gecertificeerd materiaal en kwalitatief hoogwaardige producten. U kunt bij ons alles vinden op het gebied van elektrificatie, zoals verrijdbare monitor standaard, inbouwstekkerblokken, bureau stekkerblokken en Wieland GST18 producten. Maar ook alles om kabels georganiseerd op te ruimen. U kunt denken aan Vloergoten, kabelgoten, computerhouders en kabelgrips. Ook aan ergonomie is gedacht. Als u weet hoeveel voordelen een monitorarm biedt, dan wilt u nooit meer zonder.

  Daarnaast leveren wij naast producten in de webshop ook de mogelijkheid om alle producten in te bouwen. Wilt u als bedrijf niet zelf alles in- op- of onderbouwen dan bieden wij de handjes om dat  te doen. Gespecialiseerde mensen met het juiste gereedschap bouwen wij alles netjes voor u in.

  Daarnaast hebben wij een kabelmanagement systeem ontwikkelt, waarbij we alle kabels wegwerken, georganiseerd, veilig en netjes. Werkplekbekabeling die eenvoudig door u is te onderhouden. Een duurzaam systeem waar u lang plezier van heeft. Bovendien maakt het interne verhuisbewegingen een stuk makkelijker. Meer weten? Neem contact met ons op!

Meer laden

Andere Hagele producten