Inbouw stekkerblok Power Spot

Nummer 1 in kabelmanagement en kantoormeubilair
Niet alleen verkoop via de webshop, wij installeren en monteren ook
Gratis bezorgd

89,00

 • Op voorraad
 • Binnen 3 dagen bezorgd
  Inbouw stekkerblok Power Spot

  De inbouw stekkerblok Power-Spot is een ronde inbouwunit, voorzien van 1 x 230V aansluiting, 1 x USB A+C charger en USB C data extension. Met de USB C data extension kunt u vanaf onder uw bureau USB spanning of data toevoegen van een ander device. Zoals bijvoorbeeld uw externe voedingsadapter voor uw laptop of USB poort van uw pc.

  De inbouw stekkerblok Power-Spot heeft een inbouwmaat van Ø60mm en is standaard voorzien van een aansluitsnoer van 1,7 meter met een randaarde stekker.

  Leverbaar in de kleuren zwart en wit.

   

  Hagele kabelmanagement is de specialist in werkplekbekabeling. Wij leveren allerlei producten zoals de Inbouw stekkerblok Power Spot om een werkplek slimmer, prettiger aan te werken, schoner en veiliger te maken. Dit doen wij met gecertificeerd materiaal en kwalitatief hoogwaardige producten. U kunt bij ons alles vinden op het gebied van elektrificatie, zoals verrijdbare monitor standaard, inbouwstekkerblokken, bureau stekkerblokken en Wieland GST18 producten. Maar ook alles om kabels georganiseerd op te ruimen. U kunt denken aan Vloergoten, kabelgoten, computerhouders en kabelgrips. Ook aan ergonomie is gedacht. Als u weet hoeveel voordelen een monitorarm biedt, dan wilt u nooit meer zonder.

  Daarnaast leveren wij naast producten in de webshop ook de mogelijkheid om alle producten in te bouwen. Wilt u als bedrijf niet zelf alles in- op- of onderbouwen dan bieden wij de handjes om dat  te doen. Gespecialiseerde mensen met het juiste gereedschap bouwen wij alles netjes voor u in.

  Daarnaast hebben wij een kabelmanagement systeem ontwikkelt, waarbij we alle kabels wegwerken, georganiseerd, veilig en netjes. Werkplekbekabeling die eenvoudig door u is te onderhouden. Een duurzaam systeem waar u lang plezier van heeft. Bovendien maakt het interne verhuisbewegingen een stuk makkelijker. Meer weten? Neem contact met ons op!

Meer laden