Inbouwstekkerblok Flip Top

Nummer 1 in kabelmanagement en kantoormeubilair
Niet alleen verkoop via de webshop, wij installeren en monteren ook
Gratis bezorgd

259,00

 • Op voorraad
 • Binnen 3 dagen bezorgd
  Inbouwstekkerblok Flip Top

  De inbouwstekkerblok Flip Top is een fraaie inbouwoplossing voor stroom en data aansluitingen. De flip Flop kan door middel van een “Push-To-Open” functie worden geopend. De Flip Top Push is zeer snel in te bouwen door middel van rasterverstelling en is geschikt voor werkbladen met een bladdikte tot 50mm.

  Naast een aantal standaard configuraties is de inbouwstekkerblok Flip Top Push ook naar wens samen te stellen in iedere gewenste variant met stroom, data, USB charger en multimedia aansluitingen zoals HDMI, DVI, USB, Display Port en meer. In de Flip Top Push wordt gebruik gemaakt van wisselmodules (met uitzondering van stroom en USB charger) die in een later stadium eventueel gewisseld kunnen worden voor (een) andere wisselmodule(s).

  Standaard configuraties:

  • 3x stroom + 3m vast aansluitsnoer

  Inbouwmaten:

  • Flip Top Push S   : 195x157mm  (3 moduleplaatsen)

  Voor de inbouw stekkerblok Flip Top zijn meerdere configuraties mogelijk. Bijvoorbeeld een stekkerblok minder, maar met een een HDMI aansluiting of data. Neem hiervoor contact met ons op 085 5000644 of via het contact formulie

   

  Hagele kabelmanagement is de specialist in werkplekbekabeling. Wij leveren allerlei producten zoals de inbouwstekkerblok Flip Top om een werkplek slimmer, prettiger aan te werken, schoner en veiliger te maken. Dit doen wij met gecertificeerd materiaal en kwalitatief hoogwaardige producten. U kunt bij ons alles vinden op het gebied van elektrificatie, zoals verrijdbare monitor standaard, inbouwstekkerblokken, bureau stekkerblokken en Wieland GST18 producten. Maar ook alles om kabels georganiseerd op te ruimen. U kunt denken aan Vloergoten, kabelgoten, computerhouders en kabelgrips. Ook aan ergonomie is gedacht. Als u weet hoeveel voordelen een monitorarm biedt, dan wilt u nooit meer zonder.

  Daarnaast leveren wij naast producten in de webshop ook de mogelijkheid om alle producten in te bouwen. Wilt u als bedrijf niet zelf alles in- op- of onderbouwen dan bieden wij de handjes om dat  te doen. Gespecialiseerde mensen met het juiste gereedschap bouwen wij alles netjes voor u in.

  Daarnaast hebben wij een kabelmanagement systeem ontwikkelt, waarbij we alle kabels wegwerken, georganiseerd, veilig en netjes. Werkplekbekabeling die eenvoudig door u is te onderhouden. Een duurzaam systeem waar u lang plezier van heeft. Bovendien maakt het interne verhuisbewegingen een stuk makkelijker. Meer weten? Neem contact met ons op!

Meer laden

Andere Hagele producten