Laat je kabels en snoeren professioneel wegwerken op kantoor!

Wil jij jouw kantooromgeving/werkplek veiliger, gezonder en efficiënter maken? Profiteer dan van de vele voordelen van ons superieure en toekomstbestendige kabelmanagementsysteem. Hierbij werken we o.a. bossen kabels, snoeren, switches en adapters mooi en veilig weg.

Laten we afspreken!

Kabels wegwerken op kantoor - voorbeeld 1

kabelmanagement kabelmanagement

Brochure aanvragen

  Wij versturen een klein aantal keer per jaar een nieuwsbrief. Maximaal één email per maand. U kunt zich altijd uitschrijven. Dit kan onderin een ontvangen nieuwsbrief door op "afmelden" te klikken of door een e-mail te sturen naar ons emailadres.

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn ingevulde persoonlijke gegevens door deze website. Bedrijven zijn wettelijk verplicht hiervoor toestemming te vragen volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG/GDPR).


  Kabels wegwerken op kantoor is toekomstbestendig

  Hagele, specialist in kantoormeubilair en professioneel kabelmanagement, heeft een beproefd kabelmanagement systeem ontwikkeld voor kabels wegwerken op kantoor. Dit is geschikt voor kleine, middelgrote en heel grote kantooromgevingen waaronder zogenoemde kantoortuinen van multinationals en grote (zorg)instellingen. Met ons superieure kabelmanagement systeem kies je voor de zekerheid dat al je kabels, snoeren, switches/routers, adapters en aanverwante apparatuur op een gestructureerde en overzichtelijke wijze worden geordend en netjes en veilig uit het zicht worden gewerkt.

  Je kiest daarbij voor een oplossing op maat. Want iedere organisatie is natuurlijk anders. En heeft specifieke eisen en wensen. Natuurlijk zijn ook de budgetten voor kabelmanagement verschillend per organisatie. Het doel is bij iedereen hetzelfde: snoeren en kabels uit het zicht werken voor een nette, veilige en efficiënte werkplek, op kantoor of thuis! Reken af met je huidige ‘houtje-touwtje’ aanpak: kies voor ons toekomstbestendige kabelmanagement systeem.

  Aantoonbare voordelen van kabels wegwerken op kantoor

  Duidelijk zal zijn: kabels wegwerken op kantoor is geen overbodige luxe. De belangrijkste voordelen van professioneel kabelmanagement:

  • kostenverlaging: onder meer door kabelbreuken, het herstarten van apparatuur en dataverlies te voorkomen maar ook door niet telkens opnieuw allerlei stekkers en snoeren te hoeven ‘ompluggen’ verhoog je de efficiency binnen je werkomgeving aanzienlijk. Nog een reden om te kiezen voor professioneel kabelmanagement: eventuele collega’s van de ICT-afdeling kunnen voortaan overal snel en makkelijk bij en hoeven hun tijd niet te verdoen aan kostbaar en tij vretend speurwerk en herstelwerk. Zullen we je een totaalplaatje eens vrijblijvend voorrekenen? 
  • lekkerder werken: bijna iedereen werkt prettiger in een opgeruimde omgeving. Jij toch ook?
  • schoon & gezond: natuurlijk wil je dat er op en onder je bureau echt goed schoongemaakt word. Zodat er niet allerlei mogelijke ziektekiemen rond je werkplek rondzweven. Nadat we alle kabels, snoeren, routers en dergelijke netjes voor je hebben weggewerkt, hebben schoonmakers voortaan alle ruimte om ook goed onder de bureaus te stofzuigen. Hierdoor geniet je elke werkdag opnieuw van een schone luchtluchtkwaliteit.

  Daarom kiezen organisaties voor ons kabelmanagement

  Al vele bedrijven profiteren van onze maatwerk-aanpak op het gebied van kabelmanagement op kantoor. Of je nu ZZP’er, MKB’er bent of werkzaam bent bij een grote organisatie, snoeren wegwerken op kantoor biedt aantoonbare meerwaarde:

  • maatwerk: oplossingen afgestemd op uw (bijzondere/specifieke) wensen en eisen.
  • alles in eigen beheer: alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd, vanaf inventarisatie, adviesvoorstel tot en met realisatie en serviceverlening. Kortom: één partner/aanspreekpunt voor je complete kabelmanagement.
  • toekomstgericht: onze flexibele kabelmanagement-oplossingen houden rekening met de ontwikkelingen van je organisatie en zijn voorbereid op zowel groei als krimp.
  • eenvoudig Verhuisbaar: onze kabelmanagement-oplossingen kun je heel gemakkelijk zelf intern en extern verhuizen.
  • zelf onderhouden: ons kabelmanagementsysteem is makkelijk in gebruik en kun jezelf makkelijk beheren.