Kabelbrug aluminium Ronde bocht

Nummer 1 in kabelmanagement en kantoormeubilair
Niet alleen verkoop via de webshop, wij installeren en monteren ook
Gratis bezorgd

79,00

 • Levertijd binnen 3 dagen
 • Op Voorraad
Categorieën: , .
  Kabelbrug aluminium Ronde bocht

  De kabelbrug aluminium ronde Bocht ligt vlak op de vloer en voorkomt struikelgevaar door losliggende kabels. Kabels worden vanaf de onderzijde in de kabelbrug gemonteerd. De aluminium kabelbrug kan worden geschroefd of geplakt.

  Voordelen van de kabelbrug aluminium ronde bocht

  • Aluminium kabelbruggen kunnen met elkaar worden gekoppeld om een geheel te vormen zonder los liggende kabels over de vloer
  • Geleverd inclusief vier adapters om te koppelen met de aluminium kabelbrug

   

  Hagele kabelmanagement is de specialist in werkplekbekabeling. Wij leveren allerlei producten zoals de kabelbrug aluminium ronde bocht om een werkplek slimmer, prettiger aan te werken, schoner en veiliger te maken. Dit doen wij met gecertificeerd materiaal en kwalitatief hoogwaardige producten. U kunt bij ons alles vinden op het gebied van elektrificatie, zoals verrijdbare monitor standaard, inbouwstekkerblokken, bureau stekkerblokken en Wieland GST18 producten. Maar ook alles om kabels georganiseerd op te ruimen. U kunt denken aan Vloergoten, kabelgoten, computerhouders en kabelgrips. Ook aan ergonomie is gedacht. Als u weet hoeveel voordelen een monitorarm biedt, dan wilt u nooit meer zonder.

  Daarnaast leveren wij naast producten in de webshop ook de mogelijkheid om alle producten in te bouwen. Wilt u als bedrijf niet zelf alles in- op- of onderbouwen dan bieden wij de handjes om dat  te doen. Gespecialiseerde mensen met het juiste gereedschap bouwen wij alles netjes voor u in.

  Daarnaast hebben wij een kabelmanagement systeem ontwikkelt, waarbij we alle kabels wegwerken, georganiseerd, veilig en netjes. Werkplekbekabeling die eenvoudig door u is te onderhouden. Een duurzaam systeem waar u lang plezier van heeft. Bovendien maakt het interne verhuisbewegingen een stuk makkelijker. Meer weten? Neem contact met ons op!

Meer laden