Hagele kabelmanagement. Zichtbaar de specialist!

Voor de beste en veiligste oplossing!

neem contact op

Kabelmanagement

We hebben er allemaal mee te maken, bossen kabels en snoeren. Door het toenemende gebruik van elektrische apparatuur wordt het ook niet minder. Maar waar laat je alle kabels?

Na de plaatsing van de apparatuur worden ze vaak “opgeborgen” hangend naast, achter of onder het bureau. Of ze worden letterlijk in een kabelgoot gepropt. Vooral de stugge kabels komen er als kikkers uitspringen. Er zijn wel een paar nadelen als die kabels zo rondslingeren;

 •  je er in kunt blijven hangen en misschien wel struikelen 
 • de kans op kabelbreuk of erger, uitval van je systeem 
 • kortsluiting door overbelasting (stekkerblok op stekkerblok en soms op stekkerblok op stekkerblok) 
 • vertraging in de overdracht data 
 • grotere kans op brandgevaar
 • ongezond door ophopend stof 
 • ICT is langer bezig met vervangen, toevoegen of verwijderen
 • schoonmaak en stofzuigen is lastiger en gaan er gewoon omheen

Hagele Kabelmanagement, zichtbaar de beste oplossing!

Wij hebben een professioneel kabelmanagement systeem ontwikkeld om de kabels weg te werken. Aangepast voor jouw specifieke wensen. Met het uiteindelijke resultaat om een nette en veilige werkomgeving te creëren.

Een goed kabelmanagement systeem is een absolute meerwaarde voor jouw bedrijf!

kabels-wegwerken-amsterdam
kabelmanagement
kabelmanagement-den-haag
kabels-wegwerken-den-haag

Kabelmanagement belofte

Wij hebben een professioneel kabelmanagement systeem ontwikkeld om kabels weg te werken. Met aanpassingen voor jouw specifieke wensen. Hierbij worden alle kabels professioneel en georganiseerd opgeborgen.

 • Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Van inventarisatie tot realisatie.
 • Dat is een garantie voor kwaliteit, snelheid en dat afspraken worden nagekomen.
 • Onze kabelmanagement oplossingen houden rekening met nu en de toekomst.
 • Een goed kabelmanagement systeem kun je eenvoudig zelf onderhouden en blijven gebruiken.
 • Bovendien gaat uw investering niet verloren wanneer u intern of extern gaat verhuizen.

De meerwaarde

Een goed kabelmanagement systeem dat bij jouw organisatie past. Het is een absolute meerwaarde. Als je alle voordelen op een rijtje zet:

 • het kantoor krijgt een professionelere uitstraling
 • je creëert een veiligere kantooromgeving
 • ARBO diensten zullen op je hand zijn
 • schoonmaak kan overal eenvoudig bij
 • er is een schonere luchtkwaliteit door minder ophoping van stof
 • ook je verzekeringmaatschappij zal het waarderen
 • ICT kan overal heel eenvoudig en sneller bij
 • kosten of druk op ICT zijn een stuk minder
 • en zo kunnen we er nog wel een paar opnoemen

Maak nu een vrijblijvende afspraak voor de meerwaarde van kabelmanagement op jouw kantoor!

maak een vrijblijvende afspraak

Brochure

  Wij versturen een klein aantal keer per jaar een nieuwsbrief. Maximaal één email per maand. U kunt zich altijd uitschrijven. Dit kan onderin een ontvangen nieuwsbrief door op "afmelden" te klikken of door een e-mail te sturen naar ons emailadres.

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn ingevulde persoonlijke gegevens door deze website. Bedrijven zijn wettelijk verplicht hiervoor toestemming te vragen volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG/GDPR).


  Onze oplossingen

  Wij bieden u een kabelmanagement oplossing op maat! Iedere organisatie is anders. De eisen en wensen verschillen per bedrijf. Bovendien zullen budgetten variëren. Wat wel iedereen wil, zijn bossen kabels en snoeren, die u graag opgeruimd wilt hebben.

  Grof gezegd zijn er drie mogelijkheden van kabelmanagement:

  1. Opruimen en ordenen De kabels en snoeren worden ontward en per werkplek terug gebracht. Kabels worden, met bestaande hulpmiddelen opgeruimd onder de werkplek. Oplossing: korte termijn veilig opgeruimd en netjes.
  2. Kabelmanagement toepassen. Het opruimen en ordenen van de kabels en snoeren. Deze worden ontward en per werkplek terug gebracht. Kabelmanagement wordt aangebracht en toegepast.    Oplossing: voor lange termijn, veilig, schoon en netjes.
  3. Kabelmanagement met ergonomische producten. Opruimen en ordenen van de kabels en snoeren. Deze worden ontward en per werkplek terug gebracht. Kabelmanagement wordt aangebracht en toegepast. Ergonomische producten worden gemonteerd en in het kabelmanagement systeem toegepast. Oplossing: ergonomisch verantwoord en voor de lange termijn. Veilig, opgeruimd en netjes.

  Hieronder zijn drie kabelmanagement projecten omschreven, met foto’s


  Veel gestelde vragen over onze kabelmanagement oplossingen

  Wanneer voeren jullie het werk uit?
  Wij zijn heel flexibel. Wij kunnen de kabelmanagement werkzaamheden tijdens of na kantooruren voor u uitvoeren. Wilt u totaal niets merken van de werkzaamheden dan doen we dat ook ’s avonds en/of het weekend.

  Merken wij iets van de kabelmanagement werkzaamheden?
  Ja, wij lopen er rond, dus er is iets meer beweging. Als professionals beseffen wij ons goed, dat uw werk verder gaat. Wij proberen zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn. Wij werken per blok of cluster en leveren deze pas op  als het klaar is en functioneert. Het zou fijn zijn als er ruimte is, om mensen te “verschuiven” of even pauze te laten nemen, gedurende die tijd.

  Hoe snel kunnen jullie komen?
  Onze planning is ongeveer drie/vier weken na akkoord van de opdracht. Dit om de mensen in te kunnen plannen in combinatie met andere projecten. Afspraak is afspraak, dus ook de planning.

  Hoe lang zijn jullie bezig met een werkplek?
  Dit is geheel afhankelijk van wat er gedaan moet worden en hoe het er nu voor staat. U kunt zich voorstellen dat uit de knoop halen van de kabels een behoorlijke klus is. Dat zijn de grootste kosten- en tijdpost voor een ICT afdeling. Gemiddeld zijn wij tussen de 20 en 40 minuten met één werkplek bezig. Een cluster van 4 of 6 werkplekken neemt minder tijd in beslag. Dan worden alle kabels in één keer worden aangepakt.

  Wat zijn de kosten?
  Dat hangt af van de gekozen oplossing. De meeste kosten zitten in tijd. Daarnaast zijn er nog de kosten voor materiaal, maar deze kunnen lager zijn dan € 10,00 per werkplek.

  Wij hebben een kabelgoot onder de werkplek, is dat ook kabelmanagement?
  Wij vinden van niet. Een kabelgoot is het verplaatsen van de bossen kabels. Van naast, achter en onder de werkplek in de kabelgoot. Bovendien vangen de kabels nog meer stof als op de grond. De stof blijft hangen in de bak. Wel kun je de kabelgoot uitermate goed gebruiken voor hubs, stekkerdozen en andere randapparatuur in op te bergen. Wij vinden niet voor kabels.

  Met tie wraps kun je toch ook alles bundelen?
  Dat klopt, dat kan ook. Wij noemen dat geen kabelmanagement, maar een oplossing voor dat moment. Moeten er kabels worden bijgevoegd of worden verwijderd, dan moeten de tie wraps worden kapot geknipt. En hoe ruimt u daarna op? Waar zijn de Tie wraps? Bovendien, als ze iets te hard worden aangetrokken, snijden ze in de kabels met kabelbreuk tot gevolg. Kabels bundelen doen wij ook, maar dan met klittenband. Dan kunnen de kabels in ieder geval weer opnieuw gebundeld worden.  En je kunt het nooit te vast trekken.


  Waar voeren wij Professioneel kabelmanagement en kabels wegwerken uit:

  Kabelmanagement en kabels wegwerken is onze specialiteit. Om lange wachttijden en lange ritten te voorkomen, doen wij kabelmanagement en kabels wegwerken, voornamelijk in de Randstad. U moet dan denken in de driehoek van Amsterdam Rotterdam Den Haag Amersfoort.

  • Regio Amsterdam Badhoevedorp Hoofddorp Schiphol Nieuw Vennep Haarlem
  • Regio het Gooi Hilversum Baarn Naarden Bussum
  • Regio Alphen aan den Rijn Zoeterwoude Hazerswoude Reeuwijk Boskoop Bodegraven Leimuiden
  • Regio Leiden Leiderdorp Oegstgeest Voorschoten
  • Regio Bollenstreek Noordwijk Katwijk Lisse Sassenheim Rijnsburg Hillegom
  • Regio Utrecht Woerden Nieuwerbrug Houten Nieuwegein Bunnik De Meern Zeist De Bilt
  • Regio Rotterdam Gouda Capelle aan den IJssel Nieuwerkerk aan den IJssel Schiedam
  • Regio Den Haag Delft Leidschendam Wassenaar Zoetermeer Rijswijk Voorburg
  • Regio Westland ‘s-Gravenzande Naaldwijk Poeldijk Wateringen
  • Regio Amersfoort Bilthoven Leusden Soest

  Staat uw regio of plaats er niet tussen? Uiteraard mag u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om e.e.a te bespreken en te overleggen.