Kabelmanagement

Met kabelmanagement van Hagele kiest u voor een efficiënt, veilig en gezond kantoor!

Kabelmanagement nodig?

Maak een afspraak!

Met kabelmanagement zorgen wij ervoor dat de kabels onder uw bureau of erop en ernaast worden weggewerkt. Het klinkt eenvoudig, maar de ervaring leert ons dat het een professionele en gestructureerde aanpak vereist.

Een ‘kabelspaghetti’ op kantoor heeft meerdere negatieve invloeden op de werkvloer. Zo ziet het erg onverzorgd uit, zorgt het voor beschadigingen aan uw kabels en is het ook nog eens slecht voor de gezondheid. Door de grote hoeveelheid snoeren is de werkplek slecht schoon te maken waardoor stof zich snel ophoopt. Dit laatste wordt vaak over het hoofd gezien wanneer men denkt aan kabelmanagement.

Of u nu een klein kantoor met enkele bureaus heeft of een pand met honderden tafels, wij lossen het op. Door onze maatwerk oplossingen kunnen wij voor elk bedrijf snel en adequaat kabels wegwerken.

Maak een afspraak!
Hagele-kabelmanagement
kabelmanagement-nieuw-vennep
kabelmanagement
kabelmanagement-leidschendam
kabelmanagement-leidschendam

Kabelmanagement: werk voor een expert

Kabelmanagement producten

Kabelmanagement is, zoals eerder vermeld, een lastig karwei. Het is echter meer dan een simpel een snoer wegwerken en vereist nagenoeg altijd maatwerk. Dit maakt het uitbesteden van een dergelijke klus een goed idee. Wij passen onze werkzaamheden aan op uw situatie. Alle bedrijven kunnen bij ons terecht.

De grootte van uw kantoor bepaalt hoeveel mankracht er vereist is. Werkzaamheden aan een bedrijf met meer dan 100 bureau’s vraagt logischerwijs meer personeel dan een kantoor met 10 werkplekken.

Voordat we aan een klus beginnen, zoeken we samen met u naar de geschikte oplossing voor uw kantoor. Zo is het kabelmanagement compleet naar uw wens. Hiernaast kunnen wij door een inventarisatie op locatie vaststellen welke materialen en werkbladen gebruikt zijn. Zo hebben wij duidelijk in kaart welke apparatuur reeds aanwezig is en wat wij kunnen toevoegen. Daarom geloven wij dat maatwerk de oplossing is voor kabel management.

snoeren-wegwerken-aalsmeer
kabelmanagement-Aalsmeer
kabelmanagement-eindhoven
kabelmanagement-eindhoven

Waarom investeren in kabelmanagement?

Kabelmanagement zorgt voor rust en overzicht op de werkvloer. Een grote wirwar van kabels onder het bureau heeft een bijvoorbeeld een negatieve invloed op de efficiëntie en de werkzaamheden. We hebben de belangrijkste redenen om kabels weg te werken even op een rijtje gezet:

 • systeemuitval: doordat er meerdere kabels door elkaar heen liggen, komt het vaak voor dat iemand per ongeluk de verkeerde stekker uit trekt. Hierdoor kunnen sommige systemen uitvallen of ophouden.
  kabelbreuk: slecht weggewerkte kabels worden vaak beschadigd door collega’s. Dit kan komen doordat ze erachter blijven haken of over struikelen.
 • kortsluiting: kabelmanagement zorgt voor een duidelijke verdeling van stopcontacten. Zo worden er niet meerdere stekkerblokken op elkaar aangesloten. Hierdoor vermindert u de kans op kortsluiting.
 • efficiëntie: het zorgt ook voor een rustige werkplek. Hiernaast zorgt u er beter gewerkt kan worden op de werkplek. Tot slot stoort u andere collega’s door het onnodig verwijderen van stekkers.

Wat zijn de voordelen van kabel management?

 • Gezondere en schone werkplek
 • Een oplossing op maat
 • Enkel de beste apparatuur voor het wegwerken van kabels
 • Bespaar kosten op het vervangen van kabels
 • Eenvoudig verhuisbaar en hierdoor toekomstgericht
 • Vlot werk tegen een scherpe prijs

Brochure aanvragen

Brochure aanvraag - Kabelmanagement
kabelmanagement-wageningen
kabels-wegwerken-Wageningen
werkplek bekabeling
werkplek bekabeling

Snelle service voor uw kantoor

Met kabelmanagement door Hagele kiest u voor een maatwerk oplossing. Wij zijn flexibel en leveren wanneer het u uitkomt. Hiernaast zijn alle werkzaamheden in ons eigen beheer. Van inventarisatie en advies tot realisatie en serviceverlening. Naast deskundig personeel beschikken wij over de nodige gereedschappen en materialen om uw snoeren weg te werken. Hierdoor kunnen wij in elk kantoor uit de voeten en kunnen wij ons werk efficiënter uitvoeren. Wij verkopen onze producten ook in onze webshop waardoor wij altijd over de geschikte producten beschikken.

Doordat wij gebruikmaken van enkel de producten van de beste kwaliteit kiest u voor een toekomstgerichte oplossing. Onze duurzame oplossingen zijn namelijk flexibel en zijn makkelijk uit te breiden. Zo hoeft u zich niet druk te maken wanneer uw organisatie groeit. Gaat u verhuizen? Geen probleem. Onze producten zijn eenvoudig zowel intern als extern verhuisbaar.

Daarom kiezen opdrachtgevers voor Hagele

Laten we afspreken!

Hagele is al sinds 2011 gespecialiseerd in het wegwerken van kabels. Bureau, vloer en werkruimte worden volledig aangepakt. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak voor kabelmanagement van uw kantoor!

Laten we afspreken!
Hagele-kabelmanagement

Hoe werkt het Hagele kabelmanagement? Veel gestelde vragen:

Voor het wegwerken van de bedrading is van belang dat er eerst een goed overzicht wordt gemaakt van de huidige situatie op kantoor. Hoeveel kabels heeft een werkplek en om welke werkplekken gaat het? Zijn de werkplekken in hoogte verstelbaar? Zijn alle kabels nog actueel? Worden er kabels geschrapt of komen er juist nieuwe kabels bij? Zijn er extra stroomvoorzieningen nodig? Wat we zeker weten is dat goed kabelmanagement meer is dan alleen het wegwerken van bekabeling.

Een nauwkeurige inventarisatie is van essentieel belang. Hierdoor weet u direct welke middelen er nodig zijn. Denk hierbij aan professionele producten zoals Stekkerblokken, de lengtes van de kabels, kabelgoten en kabelgrips om alles netjes geordend te houden en kabels achter plinten en bureaus te kunnen wegwerken. Maar ook inbouw of opbouw stekkerdozen vindt u terug in het assortiment kabelmanagement. Daarnaast zien we in de praktijk dat het monteren en plaatsen van monitorarmen of inbouwen van stroom voorzieningen ook tot de werkzaamheden horen of het verplaatsen van meubilair en verhangen van monitoren in vergader- en presentatie ruimtes.

Een zorgvuldige voorbereiding en een duidelijke analyse is een absolute must om de werkzaamheden efficiënt uit te voeren.

Waarom een afspraak vooraf?

Net als u houden wij van duidelijkheid. Na een analyse en inventarisatie op locatie weten we precies welke materialen er voor de werkbladen gebruikt zijn en welke onderstellen geplaatst zijn. Maar we hebben dan ook in kaart welke apparatuur er op de bureaus staat en waar de stroom en data vandaan komen. Met deze informatie stellen we een passende offerte op zonder verrassingen.

Op welke dagen voeren jullie de werkzaamheden uit?

Dit is aan u. Wij zijn heel flexibel. Onze kabelmanagement werkzaamheden kunnen we tijdens of na kantooruren uitvoeren. Totaal geen overlast hebben? Desgewenst kunnen wij onze werkzaamheden ook ‘s avonds en/of in het weekend uitvoeren.

Merken wij iets van de kabelmanagement werkzaamheden?

Van onze aanwezigheid zult u weinig merken. Dit omdat uw werkzaamheden ook gewoon door moeten gaan. Wij zullen zo geruisloos mogelijk te werk gaan en uw kantoor per blok of cluster behandelen.

Hoe snel kunnen jullie komen?

Na akkoord op ons advies/offerte kan binnen ongeveer 3 tot 4 weken begonnen worden met de uitvoering van de werkzaamheden. Ook bij onze planning geldt: afspraak is afspraak.

Hoe lang zijn jullie bezig met een werkplek?

Dat is afhankelijk van de huidige status van uw kantoor en de overeengekomen werkzaamheden. Het uit de knoop halen van allerlei kabels is een nogal arbeidsintensieve klus. Gemiddeld werken wij tussen 20 en 40 minuten aan één werkplek. Een cluster van 4 of 6 werkplekken neemt minder tijd in beslag. Want dan worden alle kabels door ons in één keer aangepakt.

Wat zijn de kosten voor het wegwerken van kabels en snoeren?

Dat hangt af van de gekozen kabelmanagement oplossing en welke materialen wij nodig hebben om het systeem optimaal te krijgen. Wij werken alleen met professioneel materiaal.

Wij hebben een kabelgoot onder de werkplek, is dat ook kabelmanagement?

Door de meubelfabrikanten wordt dit verkocht als kabelmanagement. Wij vinden van niet. Met een kabelgoot bent u het probleem slechts aan het verplaatsen. Daarnaast vangen kabels in een goot nog meer stof dan op de grond en blijft het stof in de goot zitten. Onze visie: een kabelgoot is uitermate geschikt om hubs, stekkerdozen en andere randapparatuur op te bergen. Om kabels en snoeren veilig op te bergen en weg te werken verdient het aanbeveling om te kiezen voor een professioneel kabelmanagement systeem.

Zijn tie wraps geschikt om kabels te bundelen?

Nee, dat raden we echt af. Met tie wraps kiest u namelijk niet voor een structurele oplossing. Moeten er kabels worden toegevoegd of worden verwijderd, dan moeten de tie wraps worden kapot geknipt. Bovendien, als tie wraps ook maar iets te hard worden aangetrokken, snijden ze in de kabels met kabelbreuk tot gevolg. Wij bundelen uitsluitend met klittenband. Hierdoor kunt u ze altijd opnieuw bundelen, trekt u ze nooit te strak aan en voorkomt eventuele beschadigingen.

kabels-wegwerken-nieuw-vennep
kabels-wegwerken-nieuw-vennep
werkplekbekabeling
werkplekbekabeling
kabels-wegwerken-eindhoven
kabels-wegwerken-eindhoven
kabelmanagement-delft
kabels-wegwerken-delft