Kantoorinrichting

De specialist in kantoorinrichting

Maak een afspraak

Hagele kantoorinrichting maakt het kiezen van een nieuwe kantoorinrichting makkelijk. Wij adviseren graag in design, inrichting en kleurkeuze. Door goed te visualiseren komen wij tot de beste oplossing!

Maak een afspraak
Hagele-kabelmanagement

Ons idee van kantoorinrichting

De juiste kantoorinrichting voor uw kantoor is enorm belangrijk. Bewust of onbewust heeft het Interieur namelijk een grote invloed op de mensen die er werken. Maar ook op de mensen die uw kantoor bezoeken. Onze visie is, dat een kantoorinrichting gezondheid verbetert, productiviteit verhoogt en sfeervol is.

Het gaat om de totale beleving. Hierdoor voelen mensen zich er prettig en kunnen effectiever werken. De bezoekers krijgen de drang om te kopen of geeft vertrouwen. Het is aan ons om uw wensen te vertalen naar een kantooromgeving dat past bij uw bedrijf.

Een duurzame kantoorinrichting

Duurzaamheid in kantoorinrichting vinden wij de basis van iedere organisatie. Zoals eerder genoemd heeft het effect op de mensen die er werken en bezoeken. Kantoormeubilair van 20 jaar terug voldoet allang niet meer aan de huidige standaard. Een voorbeeld; toen hadden de beeldschermen enorme toeters achter het scherm en daardoor de bureaus groter en dieper.

Tegenwoordig hebben we dunne monitoren. Werkt u nog steeds aan zo’n hoekbureau met uw monitor op de plek van het oude beeldscherm, dan kan het zijn dat uw beeldscherm heel ver weg staat. Dit kan leiden tot rug en nekklachten. Bovendien kunt u enorm besparen op vierkante meters.

We hebben ook duurzaamheid in materiaal gebruik. Wij voeren desgewenst uw oude meubilair af. Daar waar kan geven we het een tweede leven. Wij vinden het erg belangrijk dat bruikbare spullen, onderdelen en apparaten een tweede leven krijgen.

Brochure

Brochure aanvraag - Kantoorinrichting

6 tips bij het inrichten van uw kantoor

  1. Kies voor een kantoorinrichting en meubilair, waarvan de levensduur langer is dan 5 jaar. Dit heeft als voordeel dat u later altijd verzekert bent dat het nog te bestellen is.
  2. Tegenwoordig veranderen organisatie snel. Kies voor kantoormeubelen die makkelijk te verplaatsen zijn en demonteerbaar zijn. Ook flexibel meubilair is fijn. Dit kan dan in meerder ruimtes een functie dienen.
  3. Een goede kantoorinrichting gaat uit van een stevige, maar subtiele basis. Beperk het aantal verschillende varianten, materialen en kleuren in het meubilair. Dan blijft u flexibel wanneer er veranderingen zijn.
  4. Milieuvriendelijk. U denkt misschien saai, maar het nadenken over het milieu wordt echt steeds belangrijker. We laten het groen steeds meer terugkomen in onze interieurs, ook in een moderne kantoorinrichting. Er zijn talloze oplossingen om een groenwand te installeren op je kantoor. Op deze manier komt er meer zuurstof in de ruimte, wordt de lucht gezuiverd en brengt u een stukje natuur naar binnen.
  5. Niet alleen bij een creatief maar kantoor, maar op elk kantoor; creatieve en speelse ruimtes creëren. Een interactieve ruimte met allerlei zit-mogelijkheden, waar u bij elkaar kunnen komen en op een ontspannen manier ideeën met elkaar kunt uitwisselen.
  6. Een gezond kantoor. Het is eigenlijk heel eenvoudig. U hoeft uw medewerkers niet te zeggen wat te eten of dat ze meer moeten bewegen. Als u toch moet kiezen voor een nieuwe kantoorinrichting, kunt u er zelf voor kiezen. TNO heeft een rapport gepresenteerd, waarin blijkt dat Nederlanders het meest zitten van heel Europa. Met simpele aanpassingen kunt u een heel gezonde en stimulerende inrichting creëren.

Kunnen wij u helpen bij de inrichting van uw kantoor?

Maak nu een afspraak

Wij zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van kantoorinrichting en kantoormeubilair, we ontwerpen en zorgen voor een vakkundige uitvoering. Wij realiseren kantoor oplossingen met een wauw-effect.

Maak nu een afspraak
Hagele-kabelmanagement

Kantoormeubilair

We kunnen er niet meer omheen, werken op kantoor wordt anders dan voor 2020. De afgelopen tijd heeft laten zien dat thuiswerken ook een optie is. Niet voor iedereen de oplossing, maar wel een optie. Wilt u een professioneel advies over kantoormeubilair? Kies voor Hagele kantoormeubilair.

Kantoormeubilair
kabelmanagement
Kabelmanagement

Elk kantoor krijgt er steeds meer last van: bossen kabels en snoeren. Dat ziet er lelijk en rommelig uit. Bovendien loopt u hierdoor risico op storingen en kortsluiting. En daardoor brandgevaar. Zoekt u een professionele oplossing voor de wirwar aan kabels en snoeren onder en op uw bureau?

Vertel me meer!
Zorgmeubilair

De zorg heeft te maken met uiteenlopende doelgroepen. De eisen die gesteld worden aan goede zorgmeubelen zijn heel specifiek. Voor ons is een optimaal functionerende zorgomgeving belangrijk. Wij bieden u optimaal functionerend zorgmeubilair voor uw cliënten en medewerkers?

Zorgmeubilair