Kantoorinrichting

De specialist in kantoorinrichting

Hagele kantoorinrichting maakt het kiezen van een nieuwe kantoorinrichting makkelijk. Wij adviseren graag in design, inrichting en kleurkeuze. Door goed te visualiseren komen wij tot de beste oplossing!

Ons idee van kantoorinrichting

De juiste kantoorinrichting voor je kantoor is enorm belangrijk. Bewust en/of onbewust heeft het Interieur namelijk een grote invloed op de mensen die er werken. Maar ook op de mensen die je het kantoor bezoeken. Onze visie is, dat een kantoorinrichting gezondheid verbetert, productiviteit verhoogt en sfeervol is.

Het gaat om de totale beleving. Hierdoor voelen mensen zich er prettig en kunnen effectiever werken. De bezoekers krijgen de drang om te kopen of geeft vertrouwen. Het is aan ons om je wensen te vertalen naar een kantooromgeving dat past bij jou.

Een duurzame kantoorinrichting

Duurzaamheid in kantoorinrichting vinden wij de basis van iedere organisatie. Zoals eerder genoemd heeft het effect op de mensen die er werken en bezoeken. Kantoormeubilair van 20 jaar terug voldoet allang niet meer aan de huidige standaard. Een voorbeeld; toen hadden de beeldschermen enorme toeters achter het scherm en daardoor de bureaus groter en dieper.

Tegenwoordig hebben we dunne monitoren. Werk je nog steeds aan zo’n hoekbureau met je monitor op de plek van het oude beeldscherm, dan kan het zijn dat je beeldscherm heel ver weg staat. Dit kan leiden tot rug en nekklachten. Bovendien kun je enorm besparen op vierkante meters.

We hebben ook duurzaamheid in materiaal gebruik. Wij voeren desgewenst uw oude meubilair af. Daar waar kan geven we het een tweede leven. Wij vinden het erg belangrijk dat bruikbare spullen, onderdelen en apparaten een tweede leven krijgen. 

kantoormeubilair

Brochure aanvragen

  Wij versturen een klein aantal keer per jaar een nieuwsbrief. Maximaal één email per maand. U kunt zich altijd uitschrijven. Dit kan onderin een ontvangen nieuwsbrief door op "afmelden" te klikken of door een e-mail te sturen naar ons emailadres.

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn ingevulde persoonlijke gegevens door deze website. Bedrijven zijn wettelijk verplicht hiervoor toestemming te vragen volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG/GDPR).

  6 tips bij het inrichten van je kantoor

  1. Kies voor een kantoorinrichting en meubilair, waarvan de levensduur langer is dan 5 jaar. Dit heeft als voordeel dat je later altijd verzekert bent dat het nog te bestellen is.
  2. Tegenwoordig veranderen organisatie snel. Kies voor kantoormeubelen die makkelijk te verplaatsen zijn en demonteerbaar zijn. Ook flexibel meubilair is fijn. Dit kan dan in meerder ruimtes een functie dienen.
  3. Een goede kantoorinrichting gaat uit van een stevige, maar subtiele basis. Beperk het aantal verschillende varianten, materialen en kleuren in het meubilair. Dan blijf je flexibel wanneer er veranderingen zijn.
  4. Milieuvriendelijk. Je denkt misschien saai, maar het nadenken over het milieu wordt echt steeds belangrijker. We laten het groen steeds meer terugkomen in onze interieurs, ook in een moderne kantoorinrichting. Er zijn talloze oplossingen om een groenwand te installeren op je kantoor. Op deze manier komt er meer zuurstof in de ruimte, wordt de lucht gezuiverd en breng je een stukje natuur naar binnen.
  5. Niet alleen bij een creatief maar kantoor, maar op elk kantoor; creatieve en speelse ruimtes creëren. Een interactieve ruimte met allerlei zit-mogelijkheden, waar je bij elkaar kunnen komen en op een ontspannen manier ideeën met elkaar kunt uitwisselen.
  6. Een gezond kantoor. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Je hoeft je medewerkers niet te zeggen wat te eten of dat ze meer moeten bewegen. Als je toch moet kiezen voor een nieuwe kantoorinrichting, kun je er zelf voor kiezen. TNO heeft een rapport gepresenteerd, waarin blijkt dat Nederlanders het meest zitten van heel Europa. Met simpele aanpassingen kun je een heel gezonde en stimulerende inrichting creëren.

  Kunnen wij je helpen bij de inrichting van je kantoor?

  Wij zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van kantoorinrichting en kantoormeubilair, we ontwerpen en zorgen voor een vakkundige uitvoering. Wij realiseren kantoor oplossingen met een wauw-effect.

  Maak nu een afspraak

  Hagele, de specialist in:

  hagele-kantoormeubilair

  Kantoormeubilair

  We kunnen er niet meer omheen, werken op kantoor wordt anders dan voor 2020. De afgelopen tijd heeft laten zien dat thuiswerken ook een optie is. Niet voor iedereen de oplossing, maar wel een optie. Wil jij een professioneel advies over kantoormeubilair? Kies voor Hagele kantoormeubilair.

  Kantoormeubilair
  hagele-kabelmanagement

  Kabelmanagement

  Elk kantoor krijgt er steeds meer last van: bossen kabels en snoeren. Dat ziet er lelijk en rommelig uit. Bovendien loop je hierdoor risico op storingen en kortsluiting. En daardoor brandgevaar. Wil jij een professionele oplossing voor de wirwar aan kabels en snoeren onder en op je bureau? 

  Vertel me meer!
  zorgmeubilair

  Zorgmeubilair

  De zorg heeft te maken met uiteenlopende doelgroepen. De eisen die gesteld worden aan goede zorgmeubelen zijn heel specifiek. Voor ons is een optimaal functionerende zorgomgeving belangrijk. Wil jij ook een optimaal functionerend zorgmeubilair voor je cliënten en medewerkers?

  Zorgmeubilair
  Hagele-kantoorinrichting

  Kantoorinrichting

  Hagele kantoorinrichting  realiseert kantoor oplossingen met een wauw-effect. Een kantooromgeving waar iedereen wil werken in een goede sfeer. Een omgeving waar je de energie voelt en veilig kunt werken. Dit verhoogt de werkvreugde en voel je je thuis. Kies dan voor Hagele kantoorinrichting.

  Kantoorinrichting