kantoorinrichting

Sta je op het punt om te verhuizen naar een nieuwe locatie? Of wordt het gewoon tijd om je kantoorinrichting aan te passen?

hagele-kantoorinrichting

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar een betrouwbaar partner voor je kantoor oplossingen.


Hagele-kantoorinrichting

Brochure aanvragen

Wij versturen een klein aantal keer per jaar een nieuwsbrief. Maximaal één email per maand. U kunt zich altijd uitschrijven. Dit kan onderin een ontvangen nieuwsbrief door op "afmelden" te klikken of door een e-mail te sturen naar ons emailadres.

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn ingevulde persoonlijke gegevens door deze website. Bedrijven zijn wettelijk verplicht hiervoor toestemming te vragen volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG/GDPR).

kantoormeubilair

Sta je op het punt om te verhuizen naar een nieuwe locatie? Of wordt het gewoon tijd om je kantoorinrichting aan te passen? Dan ben je bij Hagele® aan het juiste adres. Maar wat maakt ons dan de juiste partner voor het creëren van jouw nieuw kantoorinrichting?

De visie van Hagele® op kantoorinrichting

De juiste inrichting voor je kantoor is enorm belangrijk. Bewust en onbewust heeft het Interieur namelijk een grote invloed op den mensen die er werken. Maar ook op de mensen die je op kantoor ontvangt. Onze visie is, dat een kantoorinrichting meer is dan alleen het meubilair. Het gaat om de totale beleving. Hierdoor voelen mensen zich er prettig en kunnen effectiever werken. De bezoekers krijgen de drang om te kopen of de kantoorinrichting geeft vertrouwen. Het is aan ons om uw wensen te vertalen naar een kantoorinrichting dat past bij jou.

Duurzame kantoorinrichting

 Duurzaamheid in kantoorinrichting vinden wij de basis van iedere organisatie. Zoals eerder genoemd heeft het effect op de mensen die er werken en bezoeken. Kantoormeubilair van 20 jaar terug voldoet allang niet meer aan de huidige standaard. Een voorbeeld; toen hadden de beeldschermen enorme toeters achter het scherm. Tegenwoordig hebben we dunne monitoren. Werk je nog steeds aan zo’n hoekbureau met je monitor op de plek van het oude beeldscherm, dan kan het zijn dat je beeldscherm heel ver weg staat. Dit kan leiden tot rug en nekklachten. Bovendien kun je enorm besparen op vierkante meters.

We hebben ook duurzaamheid in materiaal van je kantoorinrichting. Wij voeren desgewenst uw oude inrichting af. Daar waar kan geven we het een tweede leven. Wij vinden het erg belangrijk dat bruikbare spullen, onderdelen en apparaten een tweede leven krijgen. Wanneer kantoorinrichting niet meer bruikbaar zijn, kunnen de grondstoffen wellicht nog wel een tweede leven krijgen.

6 tips bij het creëren van een nieuwe inrichting

 1. Kies voor een kantoorinrichting waarvan de levensduur langer is dan 5 jaar. Vaak is dan ook de het na leveren garandeert, als je iets bij wilt bestellen. Vraag ook of onderdelen de komende jaren na leverbaar zijn.
 2. Tegenwoordig veranderen organisatie snel. Kies voor kantoormeubelen die makkelijk te verplaatsen zijn en demonteerbaar zijn. Ook flexibel meubilair is fijn. Dit kan dan in meerder ruimtes een functie dienen.
 3. Een goede kantoorinrichting gaat uit van een stevige, maar subtiele basis. Beperk het aantal verschillende varianten, materialen en kleuren in het meubilair. Dan blijf je flexibel wanneer er veranderingen zijn.
 4. Milieuvriendelijk. Je denkt misschien saai, maar het nadenken over het milieu wordt echt steeds belangrijker. We laten het groen steeds meer terugkomen in onze interieurs, ook in een moderne kantoorinrichting. Er zijn talloze oplossingen om een groenwand te installeren op je kantoor. Op deze manier komt er meer zuurstof in de ruimte, wordt de lucht gezuiverd en breng je een stukje natuur naar binnen.
 5. Niet alleen bij een creatief maar kantoor, maar op elk kantoor; creatieve en speelse ruimtes creëren. Een interactieve ruimte met allerlei zit mogelijkheden waar je bij elkaar kunnen komen en op een ontspannen manier ideeën met elkaar kunt uitwisselen.
 6. Een gezond kantoor. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Je hoeft je medewerkers niet te zeggen wat te eten of dat ze meer moeten bewegen. Als je toch moet kiezen voor een nieuwe kantoorinrichting, kun je er zelf voor kiezen. Tno heeft een rapport gepresenteerd, waarin blijkt dat Nederlanders het meest zitten van heel Europa. Met simpele aanpassingen kun je een heel gezonde inrichting creëren.

 Hoe gaat jouw kantoorinrichting eruit zien?

 Kantoorinrichtingen creëren doen we al meer dan 20 jaar bij Hagele® kantoorinrichting. Veel tevreden klanten en nog meer uiteenlopende bedrijven. Het inrichten van een kantoor is geen makkelijke opgave. Wij begrijpen dat maar al te goed. Het is een complex geheel. Maar wij kunnen jou werk uit handen nemen en helpen je graag verder!

Het creëren van een kantoorinrichting?

Als u vragen over kantoorinrichting hebt, dan verwacht u snel een reactie. Daarom hebben wij ervoor gekozen ons werkgebied te beperken tot een straal van 50 km rond Alphen aan den Rijn.

Voor persoonlijk, snel en deskundig advies richten wij ons voornamelijk op bedrijven in de Randstad. U moet dan denken in de driehoek van Amsterdam Rotterdam Den Haag en Utrecht.

 • Kantoorinrichting Amsterdam Badhoevedorp Hoofddorp Schiphol Nieuw Vennep Haarlem
 • Kantoorinrichting Alphen aan den Rijn Zoeterwoude Hazerswoude Reeuwijk Boskoop Bodegraven Leimuiden
 • Kantoorinrichting Leiden Leiderdorp Oegstgeest Voorschoten
 • Kantoorinrichting Bollenstreek Noordwijk Katwijk Lisse Sassenheim Rijnsburg
 • Kantoorinrichting Utrecht Woerden Nieuwerbrug Houten Nieuwegein Bunnik De Meern
 • Kantoorinrichting Rotterdam Gouda Capelle aan den IJssel Nieuwerkerk aan den IJssel Schiedam
 • Kantoorinrichting Den Haag Delft Leidschendam Wassenaar Zoetermeer Rijswijk Voorburg
 • Kantoorinrichting Westland ‘s-Gravenzande Naaldwijk Poeldijk Wateringen

Op die manier kunnen wij onze snelheid van handelen waarmaken. Zo blijven teleurstellingen van lange wachttijden achterwege.