Kantoormeubilair

Kies voor uw eigen gezondheid en die van uw collega’s. Investeer nu in een goede kantoorinrichting!

Kantoormeubilair nodig?

Nieuw kantoormeubilair nodig? Of u nu gaat verhuizen of dat het simpelweg tijd is om uw oude meubilair te vervangen, Hagele heeft wat u zoekt. Wij zijn een klein familiebedrijf en voorzien al vele jaren bedrijven van geschikt meubilair op het kantoor. Wij monteren de meubels bij u op kantoor en om zeker te weten dat onze producten bevallen, kunt u ze twee weken lang testen.

Investeer in de gezondheid van uw werknemers en vraag vandaag nog een offerte aan voor kantoormeubilair van Hagele!

Bureaustoelen

Hoeveel tijd van van uw werkweek brengt u zittend door? Mogelijk een groot deel. Een goed ingestelde bureaustoel voorkomt vervelende klachten, zoals problemen aan nek, schouder en rug.

Lees verder..
Kantoorinrichting

Wij zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van inrichting en meubilair, we ontwerpen en zorgen voor een vakkundige uitvoering. Wij realiseren kantoor oplossingen met een wauw-effect.

Lees verder..
Gezond werken

We zitten langer en vaker. Veel zitten is niet goed voor ons. Hier is een ieder inmiddels mee bekend. Maar hoe kunt u meer beweging krijgen? Wij hebben tips om meer in beweging te komen.

Lees meer..

Gaat u verhuizen naar een nieuwe locatie? Of wordt het gewoon tijd om het kantoormeubilair vervangen?

Maak een afspraak

Hagele® werkt snel, professioneel en luistert naar uw wensen.

Maak een afspraak
Hagele-kabelmanagement

kabelmanagement
Kabelmanagement

Kabels en snoeren, ieder bedrijf heeft ermee te maken. Met kabelmanagement zorgt u voor een overzichtelijke werkplek en een verhoogde efficiëntie.

Bureaustoelen

U en uw lichaam zijn een wonder van de natuur. Rug-, nek- en schouderklachten zijn orde van de dag. Men zegt “zitten is het nieuwe roken”? Is dat zo?

Akoestiek

Een veel gehoorde klacht in kantoortuinen, veel lawaai. Teveel afleiding en lawaai werkt niet productief en kan zelfs leiden tot stress.

Waarom investeren in ergonomisch kantoormeubilair?

Kantoormeubilair krijgt de laatste jaren steeds meer aandacht. Uw zithouding heeft namelijk een grote invloed op uw algehele gezondheid. Een slechte houding leidt tot veel problemen zoals rug- en nekklachten en kan ook een negatieve invloed hebben op de mentale gesteldheid. Deze fysieke en mentale belasting kan resulteren in een verminderde efficiëntie.

Door te investeren in ergonomisch kantoormeubilair creëert u rust voor uw werknemers. Met aangename meubels zullen ze zich meer thuis voelen op de werkvloer. Dit heeft zowel een positieve invloed op de sfeer binnen uw bedrijf als op de productiviteit.

Kantoor meubels op maat

Hagele levert kantoormeubilair op maat. Vanaf moment één luisteren wij naar uw wensen. De beslissing omtrent de juiste meubels voor op uw kantoor is niet eenvoudig. Wij helpen u hier dan ook graag bij. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van gedegen advies. Verder leveren wij maatwerk waardoor wij eenvoudig uw wensen kunnen verwerken in het eindresultaat.

Onze producten zijn niet enkel beperkt tot het bureau. Van meubels voor uw kantoortuin tot bedrijfskantine, we hebben het allemaal. Wij kunnen iedere ruimte in uw pand voorzien van kantoormeubilair op maat.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierin brengen we uw wensen met betrekking tot uw nieuwe kantoormeubels in kaart. Op basis hiervan geven we een passend advies. Om een visueel beeld te krijgen wordt dit vaak gecombineerd met een inrichtingstekening.

Voordelen van professioneel kantoormeubilair

Zoals eerder aangegeven heeft professioneel kantoormeubilair meerdere voordelen. We hebben ze hieronder voor u opgesomd.

  • Verbeterde gezondheid
  • Hogere efficiëntie
  • Kleinere kans op burn outs
  • Lager ziekteverzuim
  • Werknemers voelen zich thuis

Hagele: kantoormeubels en meer

Ons kantoormeubilair vindt u niet in een dure showroom. Hierdoor kunnen wij onze producten voordeliger aanbieden. Verder bespaart u tijd doordat wij bij u langskomen. Wilt u de producten toch in een fysieke winkel bekijken? Geen probleem. Dit kan in de showrooms van onze partners. Neem contact met ons op en wij maken direct een afspraak voor u. Verder is het, zoals eerder aangegeven, mogelijk om onze producten 2 weken lang te testen. Zo weet u zeker dat de inrichting past bij uw wensen.

Naast het leveren van meubels voorzien wij bedrijven ook van kabelmanagement. Hiermee werken wij uw kabels en snoeren weg in uw kantoor. Middels deze kantooroplossing zorgt u dat uw kantoor er netter uit ziet en verhoogt u de efficiency van uw werknemers.

Ergonomisch kantoormeubilair

Nu we steeds langer zitten en meer tijd doorbrengen op kantoor is een gezonde werkomgeving enorm belangrijk. Met een bureaufiets, een stahulp of een ergonomische bureaustoel is gezond werken voor iedereen toegankelijk. Combineer dit met een verstelbaar zit-sta bureau en u komt ook tijdens werktijd weer in beweging!

Het is algemeen bekend dat de afwisseling tussen zitten en staan bij de werkplek zeer gezond is. Zit-sta meubels worden steeds meer toegepast in de kantooromgeving. Zoekt u dus een betaalbare of juist een design zit-sta bureau.

Kantoormeubilair door Hagele

Door te kiezen voor kantoormeubilair van Hagele, kiest u voor kwaliteit en maatwerk. Wij passen onze service en producten aan op uw wensen. Enkel met kantoormeubilair op maat bent u verzekerd van het gewenste eindresultaat.

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een specialist op het gebied van kantoorinrichting. In al onze diensten en producten nemen wij ergonomie en Arbo deskundigheid in acht. Op deze manier zorgen wij voor een gezonde werksituatie voor u en uw werknemers. Onze kantoorproducten zijn voorzien van een garantie van 5 jaar. Voor bureaustoelen is dit door het intensieve gebruik 3 jaar.

Wanneer u kiest voor onze kantoorinrichting op maat zorgen wij voor de montage bij u op kantoor. Zo kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe meubels. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op en wie weet voorzien wij u binnenkort van nieuw kantoormeubilair!

Brochure aanvragen

Brochure aanvraag - Kantoormeubilair