Monitorarm Focus

Nummer 1 in kabelmanagement en kantoormeubilair
Niet alleen verkoop via de webshop, wij installeren en monteren ook
Gratis bezorgd

59,00

 • Op voorraad
 • Geleverd binnen 3 dagen
Categorieën: , .
  Monitorarm Focus

  De monitorarm Focus is een strak modern vormgegeven monitorarm voor 1 scherm. Door zijn slimme ontwerp is de monitorarm erg gunstig geprijsd maar wel gebouwd volgens de laatste ergonomische eisen. Deze monitorarm Focus is traploos in hoogte verstelbaar en door zijn dubbele knik-arm moeiteloos in diepte verstelbaar voor de meest ideale werkhouding. Doordat deze arm standaard geleverd wordt met bladdoorvoer en bladklem (10-88mm bladdikte) kan hij op elke werkplek zonder verrassingen gemonteerd worden en heeft u in een handomdraai een prachtige ruimtebesparende en ergonomische oplossing!

  Monitorarm Focus Leverbaar in zwart, wit en zilver.

  De monitorarm die geschikt is voor twee schermen vind je op monitorarmen focus

   

  Hagele kabelmanagement is de specialist in werkplekbekabeling. Wij leveren allerlei producten zoals de Monitorarm Focus om een werkplek slimmer, prettiger aan te werken, schoner en veiliger te maken. Dit doen wij met gecertificeerd materiaal en kwalitatief hoogwaardige producten. U kunt bij ons alles vinden op het gebied van elektrificatie, zoals verrijdbare monitor standaard, inbouwstekkerblokken, bureau stekkerblokken en Wieland GST18 producten. Maar ook alles om kabels georganiseerd op te ruimen. U kunt denken aan Vloergoten, kabelgoten, computerhouders en kabelgrips. Ook aan ergonomie is gedacht. Als u weet hoeveel voordelen een monitorarm biedt, dan wilt u nooit meer zonder.

  Daarnaast leveren wij naast producten in de webshop ook de mogelijkheid om alle producten in te bouwen. Wilt u als bedrijf niet zelf alles in- op- of onderbouwen dan bieden wij de handjes om dat  te doen. Gespecialiseerde mensen met het juiste gereedschap bouwen wij alles netjes voor u in.

  Daarnaast hebben wij een kabelmanagement systeem ontwikkelt, waarbij we alle kabels wegwerken, georganiseerd, veilig en netjes. Werkplekbekabeling die eenvoudig door u is te onderhouden. Een duurzaam systeem waar u lang plezier van heeft. Bovendien maakt het interne verhuisbewegingen een stuk makkelijker. Meer weten? Neem contact met ons op!

Meer laden

Andere Hagele producten