Monitorarm Galaxy start

Nummer 1 in kabelmanagement en kantoormeubilair
Niet alleen verkoop via de webshop, wij installeren en monteren ook!
Ook voor particulieren

 119,00

 • Op voorraad
 • levertijd binnen 3 dagen
  Monitorarm Galaxy start

  De monitorarm Galaxy start biedt oneindig veel opties om geheel uw eigen monitorarm samen te kunnen stellen. Eén uitstraling voor al je specifieke wensen en behoeftes.

  Op deze monitorarm Galaxy start kun je 1 scherm monteren! Het is één van onze favoriete en standaard configuraties van de modulaire Galaxy monitorarm serie! Door de VESA kop, welke vast zit aan de gepatenteerde Galaxy Connector, is deze arm gemakkelijk handmatig in iedere gewenste hoogte te verstellen. Tevens door de kogelgewrichten in de VESA kop is deze arm direct op de juiste ergonomische kijkhoek in te stellen! Uitbreiden naar 2 schermen? Gemakkelijk te regelen door slechts een Crossbar toevoeging!

  Voordelen van de Monitorarm Galaxy Start

  • Post 45cm
  • Bladklem
  • Bladdoorvoer
  • In hoogte verstelbare Connector/Slider
  • VESA plaat en connector incl. quick release

  Max. draagvermogen = 16kg.
  Deze set is leverbaar in zwart, wit en zilver.

  Hagele kabelmanagement is de specialist in werkplekbekabeling. Wij leveren allerlei producten zoals de monitorarm Galaxy Start om een werkplek slimmer, prettiger aan te werken, schoner en veiliger te maken. Dit doen wij met gecertificeerd materiaal en kwalitatief hoogwaardige producten. U kunt bij ons alles vinden op het gebied van elektrificatie, zoals verrijdbare monitor standaard, inbouwstekkerblokken, bureau stekkerblokken en Wieland GST18 producten. Maar ook alles om kabels georganiseerd op te ruimen. U kunt denken aan Vloergoten, kabelgoten, computerhouders en kabelgrips. Ook aan ergonomie is gedacht. Als u weet hoeveel voordelen een monitorarm biedt, dan wilt u nooit meer zonder.

  Daarnaast leveren wij naast producten in de webshop ook de mogelijkheid om alle producten in te bouwen. Wilt u als bedrijf niet zelf alles in- op- of onderbouwen dan bieden wij de handjes om dat  te doen. Gespecialiseerde mensen met het juiste gereedschap bouwen wij alles netjes voor u in.

  Daarnaast hebben wij een kabelmanagement systeem ontwikkelt, waarbij we alle kabels wegwerken, georganiseerd, veilig en netjes. Werkplekbekabeling die eenvoudig door u is te onderhouden. Een duurzaam systeem waar u lang plezier van heeft. Bovendien maakt het interne verhuisbewegingen een stuk makkelijker. Meer weten? Neem contact met ons op!

Meer laden

Andere Hagele producten