Monitorarm Swing Duo

Nummer 1 in kabelmanagement en kantoormeubilair
Niet alleen verkoop via de webshop, wij installeren en monteren ook
Gratis bezorgd

199,00

 • Op voorraad
 • Binnen 3 dagen bezorgd
Categorieën: , .
  Monitorarm Swing Duo

  Deze innovatieve monitorarm  Swing-duo is dé monitorarm voor 2 schermen tot maar liefst 32” en economisch zéér voordelig!

  De ideale oplossing voor iedere thuiswerkplek of werkplek waar economische voordelen de doorslag geven. Deze ideale en betaalbare dynamisch verstelbare monitorarm is dan ook van alle gebruiksgemakken is voorzien.

  Door middel van een handige Top-down-bladklem kunt u van bovenaf de arm snel een eenvoudig aan uw bureaublad te monteren. De unieke klem heeft tevens een instelbare 180 graden draaistop en geeft direct toegang tot uw USB aansluitingen. De klem is ook als bladdoorvoer te monteren, deze zit namelijk standaard in de verpakking. Zo behoud u alle montage mogelijkheden!

   

  Hagele kabelmanagement is de specialist in werkplekbekabeling. Wij leveren allerlei producten zoals de monitorarm Swing om een werkplek slimmer, prettiger aan te werken, schoner en veiliger te maken. Dit doen wij met gecertificeerd materiaal en kwalitatief hoogwaardige producten. U kunt bij ons alles vinden op het gebied van elektrificatie, zoals verrijdbare monitor standaard, inbouwstekkerblokken, bureau stekkerblokken en Wieland GST18 producten. Maar ook alles om kabels georganiseerd op te ruimen. U kunt denken aan Vloergoten, kabelgoten, computerhouders en kabelgrips. Ook aan ergonomie is gedacht. Als u weet hoeveel voordelen een monitorarm biedt, dan wilt u nooit meer zonder.

  Daarnaast leveren wij naast producten in de webshop ook de mogelijkheid om alle producten in te bouwen. Wilt u als bedrijf niet zelf alles in- op- of onderbouwen dan bieden wij de handjes om dat  te doen. Gespecialiseerde mensen met het juiste gereedschap bouwen wij alles netjes voor u in.

  Daarnaast hebben wij een kabelmanagement systeem ontwikkelt, waarbij we alle kabels wegwerken, georganiseerd, veilig en netjes. Werkplekbekabeling die eenvoudig door u is te onderhouden. Een duurzaam systeem waar u lang plezier van heeft. Bovendien maakt het interne verhuisbewegingen een stuk makkelijker. Meer weten? Neem contact met ons op!

Meer laden

Andere Hagele producten