Het verhaal achter Hagele

Wij zorgen voor comfort, efficiëntie en een goed gevoel bij uw bedrijf, door kantoorinrichting, met kantoormeubilair, design, budget en bedrijfscultuur op elkaar af te stemmen.

Daardoor ontstaat een werkomgeving waar u en uw medewerkers zich prettig voelen, veilig en efficiënt kunnen werken en waar uw (nieuwe) klanten of partners in een omgeving komen waarin professionaliteit, kwaliteit, aandacht en interesse centraal staan.

Wat wij doen

Wij zijn een bedrijf in beweging. Dat vereist ons vakgebied. Wij bieden in onze webshop producten aan voor veiligheid, denk hierbij aan kabelmanagement en akoestiek, fysieke klachten oplossen met ergonomische bureaustoelen en de mogelijkheid om dit in uw omgeving uit te proberen.

ook in onze webshop, bieden wij een compleet assortiment aan kantoormeubilair, kantoorinrichting, bureaustoelen, opbergen, wachtruimte meubilair aan.

Hagele kantoormeubilair levert niet alleen meubilair. Ook in alle zaken rondom een project kan worden voorzien. Het gehele traject loopt van ontwerp, voorlopig inrichtingsvoorstel, definitief inrichtingsvoorstel, de orderbevestiging, transport, inhuizen en montage, tot aan de service en nazorg. Wij kunnen het gehele traject uit handen nemen.

Dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Gedurende het hele traject houden wij u op de hoogte omtrent de stand van zaken. Of het nu gaat om gesprekken in het voortraject, het maken van tekeningen of kleurvoorstellen of het proefplaatsen van meubilair, het kan allemaal.


Wie?

richard-hagele

Ik ben Richard Hagele. Sinds 1999 werkzaam in de kantoorinrichting business. Door creativiteit, eigenwijzigheid en doorzettingsvermogen bestaat mijn bedrijf inmiddels 5 jaar. Ik sta voor wat ik zeg en doe wat is beloofd. Afspraak is afspraak. Duidelijker kan het niet zijn.

Met wie?

verantwoord_ondernemen

Wij werken samen met gerenommeerde partners die kwaliteit, samenwerking, verantwoord ondernemen en milieu hoog in het vaandel hebben staan. Daardoor zijn wij onafhankelijk in ons advies en kunnen wij gaan voor een resultaat dat het beste bij u past.

Waar?

alphen-aan-den-rijn

Overal en nergens. Wij hebben er bewust voor gekozen geen showroom te bemannen en onderhouden. Wij maken gebruik van de showroom van onze geselecteerde  partners. Hebben wij blauw, wilt u groen. Onze partners hebben beide, maar wij komen ook graag bij.

Waarom?

Onze wereld verandert sneller dan ooit. De innovatie en technologie neemt een enorme vlucht. Onze manier van werken verschilt enorm met die van 15 jaar geleden. Dit maakt onze wereld van kantoorinrichting en kantoormeubilair steeds complexer, maar ook uitdagender.

Hoezo?

Eerlijk, wij houden erg van trends en lopen soms ook wat vooruit, maar wij houden niet van hypes. Daarom kiezen kiezen wij er graag voor om behouden te werk te gaan. Wel zetten wij, binnen ons vakgebied, onze creativiteit in om met moeilijke vraagstukken om te gaan. Leuke klanten zorgen voor nl. voor veel energie.

Daarom

Eigenlijk is het heel simpel; wij leveren graag mooie, degelijke producten, voor fijne klanten, zodat zij hun medewerkers optimaal kunnen laten functioneren en hun klanten weer optimaal kunnen bedienen en bezig zijn met de toekomst van het bedrijf.