Over Hagele Kantoormeubilair | Kabelmanagement | Zorgmeubilair

Wie

Ik ben Richard Hagele. Sinds 1999 werkzaam in de kantoorinrichting business. Door creativiteit, eigenzinnigheid en doorzettingsvermogen heb ik besloten om in 2010 mijn eigen bedrijf op te zetten. Ik hou ervan als klanten blij zijn als ik ben geweest, hoe klein de opdracht ook. Waar ik voor sta? Snel handelen, eerlijk advies en doen wat is afgesproken.

Hoezo

Eerlijk, wij houden erg van trends en lopen soms ook wat vooruit, maar wij houden niet van hypes. Daarom kiezen kiezen wij er graag voor om behouden te werk te gaan. Wel zetten wij, binnen ons vakgebied, onze creativiteit in om met moeilijke vraagstukken om te gaan. Leuke klanten zorgen voor nl. voor veel energie.

Waarom

Onze wereld verandert sneller dan ooit. De innovatie en technologie neemt een enorme vlucht. Onze manier van werken verschilt enorm met die van 15 jaar geleden. Dit maakt onze wereld van kantoorinrichting en kantoormeubilair steeds leuker en uitdagender. Met de huidige corona situatie staan we misschien wel voor de grootste uitdaging en verandering. Wij zijn er klaar voor.

richard-hagele

Voor wie

Voor jouw, het bedrijfsleven en de zorg, waar een oplossing moet worden gevonden. Op het gebied van een nieuwe of herinrichting van je gebouw of ruimte, akoestiek of kabelmanagement oplossingen, maar ook ergonomische en gezond werken oplossingen. Wij zijn je dan graag van dienst.

Kennis maken?

Waar

Wij zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn. Wij bemannen een klein kantoor zonder showroom. Daar hebben we bewust voor gekozen. Wij maken gebruik van de showroom van onze geselecteerde partners. Hebben wij blauw, wil je groen zien. Daarom komen wij graag bij jouw kennis maken.

Met wie

Wij werken samen met gerenommeerde partners die kwaliteit, samenwerking, verantwoord ondernemen en milieu hoog in het vaandel hebben staan. Daardoor zijn wij onafhankelijk in ons advies en kunnen wij gaan voor een resultaat dat het beste bij u past.

Daarom

Wij leveren graag mooie kwalitatief goede producten voor normale prijzen. Een simpel voorbeeld: wij hebben zelf de bureaustoel hoes ontwikkelt.  Eenvoudig, betaalbaar en duurzaam. De positieve reacties van klanten zijn vaak enthousiaster dan wanneer je een bureaustoel levert en de klant van rugklachten afhelpt. Dan praat ik nog niet de reacties na een kabelmanagement oplossing. En uiteindelijk doen we het daarom, tevreden en enthousiaste klanten.

Hagele, de specialist in:

kantoormeubilair

Kantoormeubilair

We kunnen er niet meer omheen, werken op kantoor wordt anders dan voor 2020. De afgelopen tijd heeft laten zien dat thuiswerken ook een optie is. Niet voor iedereen de oplossing, maar wel een optie. Wil jij een professioneel advies over kantoormeubilair? Kies voor Hagele kantoormeubilair.

Kantoormeubilair
hagele-kabelmanagement

Kabelmanagement

Elk kantoor krijgt er steeds meer last van: bossen kabels en snoeren. Dat ziet er lelijk en rommelig uit. Bovendien loop je hierdoor risico op storingen en kortsluiting. En daardoor brandgevaar. Wil jij een professionele oplossing voor de wirwar aan kabels en snoeren onder en op je bureau? 

Vertel me meer!
zorgmeubilair

Zorgmeubilair

De zorg heeft te maken met uiteenlopende doelgroepen. De eisen die gesteld worden aan goede zorgmeubelen zijn heel specifiek. Voor ons is een optimaal functionerende zorgomgeving belangrijk. Wil jij ook een optimaal functionerend zorgmeubilair voor je cliënten en medewerkers?

Zorgmeubilair
Hagele-kantoorinrichting

Kantoorinrichting

Hagele kantoorinrichting  realiseert kantoor oplossingen met een wauw-effect. Een kantooromgeving waar iedereen wil werken in een goede sfeer. Een omgeving waar je de energie voelt en veilig kunt werken. Dit verhoogt de werkvreugde en voel je je thuis. Kies dan voor Hagele kantoorinrichting.

Kantoorinrichting