Over Hagele

Alles voor een goede samenwerking

Hagele is opgericht om bedrijven gezonder en efficiënter te maken. Door ergonomisch kantoormeubilair, adequaat kabelmanagement en advies op maat zorgen wij voor de beste oplossing bij u op kantoor.

Ons bedrijf is gevestigd in Alphen aan den Rijn en levert voornamelijk in de regio Randstad. Ligt uw kantoor buiten deze regio? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Het bedrijf kenmerkt zich door haar professionele werkwijze in combinatie met een persoonlijke en gezellige sfeer. Dit is één van onze kernwaarden. Wij geloven namelijk dat de wensen van een klant op deze manier het beste naar voren komen.

Kennis maken?
Kabelmanagement door Richard Hagele

De rode draad

Hagele is hét bedrijf voor uw kantoormeubilair en kabelmanagement, waar de focus ligt op kwaliteit en maatwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het wegwerken van kabels in zowel kleine als grote kantoren. Onze ervaring heeft ons geleerd dat dit karwei vaak wordt onderschat. Wij passen onze diensten aan op uw wensen en komen in overleg langs wanneer u dat het beste uitkomt. Zo is het mogelijk om onze werkzaamheden buiten kantoortijden uit te voeren. Dit alles om u zo min mogelijk tot last te zijn.

Met de beheerste aanpak van onze ervaren medewerkers zorgen wij dat uw kantoor binnen een mum van tijd is voorzien van adequaat kabelmanagement. Verder kunt u bij ons terecht voor kantoormeubilair. De eigenaar van Hagele, Richard Hägele, is al sinds 1999 actief in de kantoorinrichting branche. In 2010 besloot hij voor zichzelf te beginnen en startte het bedrijf Hagele.

Hagele, de specialist in

Kantoormeubilair

We kunnen er niet meer omheen, werken op kantoor wordt anders dan voor de coronaperiode. De afgelopen tijd heeft laten zien dat thuiswerken ook een optie is. Niet voor iedereen de oplossing, maar wel een optie. Wilt u professioneel advies over kantoormeubilair? Kies voor Hagele kantoormeubilair.

Kantoormeubilair
kabelmanagement
Kabelmanagement

Elk kantoor krijgt er steeds meer last van: bossen kabels en snoeren. Dit resulteert in een onoverzichtelijke en inefficiënte werkplek. Bovendien loopt u risico op storingen en kortsluiting. Wilt u een professionele oplossing voor de wirwar aan kabels en snoeren onder en op uw bureau?

Kabelmanagement
Zorgmeubilair

De zorg heeft te maken met uiteenlopende doelgroepen. De eisen die gesteld worden aan goede zorgmeubelen zijn heel specifiek. Voor ons is een optimaal functionerende zorgomgeving belangrijk. Zoekt u optimaal functionerend zorgmeubilair voor uw cliënten en medewerkers?

Zorgmeubilair