Plexiglas Scheidingswand | Hoestschermen | Kuchschermen

Hoe ziet de 1,5 meter economie eruit op jouw kantoor?

Bescherm jezelf en je collega’s tegen besmetting met het Corona virus (Covid-19). Door een plexiglas scheidingswanden te plaatsen tussen de bureaus. Onze schermen bieden verschillende opties.

Bescherming op kantoor

Heb je al nagedacht over hoe je de werkzaamheden op kantoor gaat hervatten? Komt iedereen naar kantoor? Doe je dat gefaseerd? Is iedereen wel voldoende beschermd?

Uit de supermarkt kennen we de plexiglas scheidingswand, ook wel hoestscherm of kuchschermen genoemd. De ophangmogelijkheden zijn op kantoor niet altijd mogelijk.

Wij bieden een ruim assortiment scheidingswanden van plexiglas om jezelf en collega’s te beschermen tegen verspreiding van het virus. Denk dan aan verrijdbare plexiglas scheidingswanden, aan het blad klemmend of los staande schermen.

Basic corona scheidingswanden
corona opbouwwand

Verschillende Plexiglas Scheidingswanden

De kuch- of hoestschermen in de supermarkt zijn vaak los staand of hangen aan het plafond. Vooral de staande exemplaren nemen veel ruimte in beslag, op het bureau. Met een systeem plafond ie een hangend plexiglas scheidingswand een prima oplossing.

Maar misschien heeft u al wanden tussen de bureaus. Ook daar hebben wij een passen de oplossing voor.

Naar de webshop

Hoestscherm en kuchschermen

Wij proberen op alle mogelijke manieren een oplossing te vinden om je bedrijf weer aan het werk te krijgen. We kunnen ons voorstellen dat u andere wensen heeft. Zoals het uit elkaar hallen van clusters bureaus.

Ook daar helpen wij je graag mee. Onze diensten zijn erop gericht om een zo beschermend mogelijke werkomgeving te realiseren.

Mijn naam is Richard Hagele en met gepaste afstand en zonder handen schudden, maar wel koffie, maak ik graag een afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken.

hoestscherm

Brochure corona scheidingswanden

Der brochure is een overzicht brochure van alle opties en de prijzen.

    Wij versturen een klein aantal keer per jaar een nieuwsbrief. Maximaal één email per maand. U kunt zich altijd uitschrijven. Dit kan onderin een ontvangen nieuwsbrief door op "afmelden" te klikken of door een e-mail te sturen naar ons emailadres.

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn ingevulde persoonlijke gegevens door deze website. Bedrijven zijn wettelijk verplicht hiervoor toestemming te vragen volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG/GDPR).