Kantoorinrichting Sedus kantoormeubilair Bureaustoel X-Code Zorgmeubilair Kantoormeubilair Stoelen Kantoorinrichting meubilair

Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring

 

Privacyverklaring

Hagele® kantoormeubilair respecteert en beschermt de privacy van alle gebruikers van haar website. Hagele® draagt zorg dat persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Verwerking van persoonsgegevens gaat in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP).

Hagele® kantoormeubilair, gevestigd aan de Zuiderkeerkring 185, 2408JZ Alphen aan den Rijn, 0172 577876 is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Hagele ® kantoormeubilair verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten,  brochures aanvraagt en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam –  Adresgegevens – Telefoonnummer – E-mailadres

Bij bestellingen gedaan via de webshop, waarbij u via iDEAL heeft betaald, worden uw bankgegevens bewaard door Sisow.

Sisow is een Collecting Payment Service Provider (CPSP), die betaaldiensten, zoals iDEAL, verzorgt voor met name webshops. In het kader van de dienstverlening verkrijgt Sisow persoonsgegevens (bijvoorbeeld: naam, adres, woonplaats en e-mail adres). Deze gegevens worden verwerkt binnen Sisow, zodat op basis van een wettelijke verplichting een gedegen cliëntenonderzoek kan worden uitgevoerd, voorafgaand aan de dienstverlening van Sisow.

Aangezien de door Sisow verwerkte gegevens persoonsgegevens omvatten, is een belangrijke vraag welke status Sisow heeft krachtens Richtlijn 95/46 / EG (de “richtlijn”) en vanaf 25 mei 2018 krachtens de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit komt omdat zowel de richtlijn als de AVG onderscheid maken tussen de verwerkingsverantwoordelijke aan de ene kant en de verwerker aan de andere kant. Dit onderscheid is onder meer van belang voor de vraag welke contractuele afspraken Sisow en haar klanten moeten maken met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.

Deze memo legt uit waarom Sisow moet worden beschouwd als een verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de Europese privacywetgeving.

Sisow heeft de bevoegdheid om de doelen en de middelen van de verwerking van gegevens te bepalen, die zij nodig heeft voor de uitvoering van haar aangeboden diensten. Daarbij beslist Sisow over de (andere) gebruiksdoeleinden van consumentengegevens en zijn onze eigen algemene voorwaarden van toepassing op de consument. In de praktijk verwerkt Sisow deze gegevens feitelijk voor haar eigen doelen. Sisow bepaalt het doel en de middelen van deze verwerking onafhankelijk van haar klanten.

Op grond van de activiteiten die Sisow uitvoert en de diensten die zij aanbiedt, zijnde een CPSP, zowel naar haar klanten als naar consumenten toe, is Sisow aan te merken als een verwerkingsverantwoordelijke krachtens artikel 4(7) AVG.

Dat betekent dat Sisow niet als verwerker wordt aangemerkt en dat een verwerkersovereenkomst tussen Sisow en haar klanten niet noodzakelijk is. Wij verwijzen hierbij naar artikel 14 en 15 van onze Algemene Voorwaarden en onze Privacyverklaring te vinden op onze website sisow.nl.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Hagele® kantoormeubilair verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van uw betaling

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Om goederen en diensten bij u af te leveren

– Hagele® kantoormeubilair verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte

Hagele® kantoormeubilair neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Hagele® kantoormeubilair) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Hagele® kantoormeubilair bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Personalia > 7 jaar > belastingwetgeving Adres > 7 jaar > belastingwetgeving.

Delen van persoonsgegevens met derden

Hagele® kantoormeubilair verstrekt uitsluitend aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Hagele® kantoormeubilair en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Info@hagele.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Hagele® kantoormeubilair wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Hagele® kantoormeubilair neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Info@hagele.nl.nl

 

Cookiesverklaring

Op de website van Hagele® wordt gebruik gemaakt van cookies.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine bestanden die uw voorkeuren tijdens het surfen onthouden en opslaan op uw eigen computer.

Wat doen cookies?

Cookies hebben twee functies. In de eerste plaats helpen ze u bij het surfen door inlognamen, wachtwoorden en voorkeuren, zoals de taalinstelling, te onthouden. Daarnaast zijn er cookies die de websites die u bezoekt, registreren en zo een inschatting maken van uw interesses. Met deze informatie kunnen adverteerders en websitebeheerders voor u interessante advertenties in een website plaatsen. Bovendien kunnen cookies voorkomen dat u steeds dezelfde advertentie ziet.

De website van Hagele® maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Weten cookies wie ik ben?

Nee, dit is niet het geval. Uw naam, adres, leeftijd en andere persoonlijke gegevens weet een cookie niet. Ze onthouden alleen uw voorkeuren en uw interesses op basis van uw surfgedrag.

Welke cookies gebruikt hagele.nl?

  • 1. Functionele cookies
  • 2. Analyse cookies
  • 3. Advertentie cookies
  • 4. Interesse cookies
  • 5. Social media cookies
  • 6. Overige / onvoorziene cookies
  • 7. Cookies die ervoor zorgen dat hagele.nl naar behoren functioneert

hagele.nl gebruikt cookies voor:

  • 1.1 – het onthouden van gegevens die u invoert tijdens het bestellen in onze webshop
  • 1.2 – het opslaan van instellingen voor een optimale videoweergave, zoals de gewenste buffergrootte en de resolutiegegevens van uw scherm.
  • 1.3 – het uitlezen van uw browserinstellingen om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven.
  • 1.4 – het opsporen van misbruik van onze website en diensten, door bijvoorbeeld een aantal opeenvolgende mislukte inlogpogingen te registreren.
  • 1.7 – het gelijkmatig belasten van de website, waardoor de site bereikbaar blijft.
  • 1.9 – het kunnen bepalen welke versie van de website u te zien krijgt.

Kunt u cookies blokkeren?

Wilt u liever niet dat Hagele® cookies op uw computer plaatst? Via de privacy instellingen van uw browser kunt u cookies van specifieke websites blokkeren, of alle cookies van alle websites die u bezoekt. De wijze waarop verschilt per browser. Hieronder kunt u per browser terugvinden hoe u de cookies kunt blokkeren:
– Cookie-instellingen via Chrome
– Cookie-instellingen via Firefox
– Cookie-instellingen via Internet Explorer
– Cookie-instellingen via Safari
– Cookie-instellingen via Flash Player

Let op: indien u cookies blokkeert, kunt u niet altijd van alle mogelijkheden van een website gebruikmaken en kan het zo zijn dat geen voor u interessante advertenties in een website worden geplaatst. Daarnaast heeft het blokkeren van cookies alleen gevolgen voor de computer én browser waarop u deze handeling uitvoert.

Wijzigingen

Hagele® spant zich in om uw persoonlijke informatie juist en up-to-date te houden. Mochten zich wijzigingen voordoen in uw persoonlijke informatie, dan verzoeken wij u vriendelijk deze wijzigingen schriftelijk door te geven aan Hagele®. Als u geen prijs stelt op de ontvangst van informatie over aanbiedingen en diensten, dan kunt u dit ook schriftelijk aan Hagele® laten weten.

Wij behouden ons het recht voor het privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze internetsite worden gepubliceerd.

Copyright 2018 Hagele®

 

Hagele®

Wij zijn de makers van ruimtes. We worden gelukkig van een ruimte die zo is ingericht, waardoor onze klanten optimaal kunnen functioneren en presteren.

sinds 1965

Wij maken ruimte voor resultaat!

Neem contact op

Hagele kantoormeubilair
Zuiderkeerkring 185
2408 JZ Alphen aan den Rijn

T 0172-577876
E info@hagele.nl

Contactformulier »

KvK 51176874
BTW NL174740050B01


© Hagele Kantoormeubilair - Alle rechten voorbehouden