Verrijdbare TV Standaard zwart

Nummer 1 in kabelmanagement en kantoormeubilair
Niet alleen verkoop via de webshop, wij installeren en monteren ook
Gratis bezorgd

245,00

 • Op voorraad
 • Binnen 3 dagen bezorgd
  Verrijdbare TV Standaard zwart

  Met de verrijdbare TV Standaard zwart voor monitoren tot 70 inch, profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw scherm. De TV vloer standaard zwart is eenvoudig in hoogte te verstellen tot 155 cm hoog. Hierdoor krijgt u de ideale hoogte voor de monitor.

  Deze vloer TV Standaard zwart is geschikt voor schermen van 37 t/m 70 inch. Het draagvermogen is 50 kg voor het scherm, 5 kg voor de multimedia plateau en 5 kg voor de beamer plateau. De verrijdbare monitor standaard is geschikt voor schermen met een VESA gatenpatroon van 200×200 mm t/m 600×400 mm. De trolley heeft vier solide zwenkwielen, waarvan alle wielen zijn voorzien van een rem.

  De verrijdbare monitor standaard is voorzien van een houder waarop u eenvoudig uw apparatuur onder uw TV kunt plaatsen en een beamer boven uw scherm kunt neerzetten.

  Voordelen van de verrijdbare tv standaard zwart

  • Telescopisch, in hoogte verstelbaar stalen monitorstandaard
  • Moeiteloze TV hoogteverstelling met slinger
  • Vrij-kantelend ontwerp: maakt eenvoudige voorwaartse of achterwaartse aanpassing voor beter kijken en minder schittering
  • Staand of liggend kijken
  • Snelle montage plateau: zorgt voor eenvoudige installatie en aanpassing van de hoogte
  • Kabelmanagement: houdt alles georganiseerd
  • Zware wielen met vergrendelingsmechanisme: kunnen naar believen worden verplaatst of gestopt

   

  Hagele kabelmanagement is de specialist in werkplekbekabeling. Wij leveren allerlei producten zoals de verrijdbare tv standaard zwart om een werkplek slimmer, prettiger aan te werken, schoner en veiliger te maken. Dit doen wij met gecertificeerd materiaal en kwalitatief hoogwaardige producten. U kunt bij ons alles vinden op het gebied van elektrificatie, verrijdbare monitor vloer standaard, zoals inbouwstekkerblokken, bureau stekkerblokken en Wieland GST18 producten. Maar ook alles om kabels georganiseerd op te ruimen. U kunt denken aan Vloergoten, kabelgoten, computerhouders en kabelgrips. Ook aan ergonomie is gedacht. Als u weet hoeveel voordelen een monitorarm biedt, dan wilt u nooit meer zonder.

  Daarnaast leveren wij naast producten in de webshop ook de mogelijkheid om alle producten in te bouwen. Wilt u als bedrijf niet zelf alles in- op- of onderbouwen dan bieden wij de handjes om dat  te doen. Gespecialiseerde mensen met het juiste gereedschap bouwen wij alles netjes voor u in.

  Daarnaast hebben wij een kabelmanagement systeem ontwikkelt, waarbij we alle kabels wegwerken, georganiseerd, veilig en netjes. Werkplekbekabeling die eenvoudig door u is te onderhouden. Een duurzaam systeem waar u lang plezier van heeft. Bovendien maakt het interne verhuisbewegingen een stuk makkelijker. Meer weten? Neem contact met ons op!

Meer laden