Vloergoot aluminium

Nummer 1 in kabelmanagement en kantoormeubilair
Niet alleen verkoop via de webshop, wij installeren en monteren ook
Gratis bezorgd

99,00299,00

 • op voorraad
 • Geleverd binnen 3 dagen
Categorieën: , .
  Vloergoot aluminium

  De vloergoot aluminium ligt vlak op de vloer en voorkomt struikelgevaar door losliggende kabels. De kabels worden vanaf de bovenzijde gemonteerd. De vloergoot is van aluminium en voorzien van een scharnierende deksel die bij het sluiten dicht geklikt kan worden. Voorzien van 2 separate kabelcompartimenten van 25mm en 30mm breed.

  Leverbare afmetingen van de vloergoot aluminium

  • lengte   50 cm
  • lengte   80 cm
  • lengte 118 cm
  • lengte 160 cm
  • lengte 200 cm

  Breedte 14,5 cm
  Hoogte    2 cm

  Door gebruik te maken van een metalen koppelstuk kunnen ook langere lengtes worden gevormd. Er is tevens een 90° vloergoot hoekstuk leverbaar.

  De aluminium kabelgoten worden gemaakt uit hoogwaardig gerecycled aluminium, voorzien van X-ECO keurmerk. Hiervoor wordt circulair aluminium van de legering EN AW 6060.22 gebruikt. Hierbij wordt meer dan 85% aluminium hergebruikt, zodat de CO2 footprint met meer dan 80% wordt verminderd. En daarnaast levert het tot 95% energiebesparing ten opzichte van bauxietwinning. Na zijn werkzame leven, kan deze kabelgoot volledig gerecycled worden.

   

  Hagele kabelmanagement is de specialist in werkplekbekabeling. Wij leveren allerlei producten zoals de vloergoot aluminium om een werkplek slimmer, prettiger aan te werken, schoner en veiliger te maken. Dit doen wij met gecertificeerd materiaal en kwalitatief hoogwaardige producten. U kunt bij ons alles vinden op het gebied van elektrificatie, zoals verrijdbare monitor standaard, inbouwstekkerblokken, bureau stekkerblokken en Wieland GST18 producten. Maar ook alles om kabels georganiseerd op te ruimen. U kunt denken aan Vloergoten, kabelgoten, computerhouders en kabelgrips. Ook aan ergonomie is gedacht. Als u weet hoeveel voordelen een monitorarm biedt, dan wilt u nooit meer zonder.

  Daarnaast leveren wij naast producten in de webshop ook de mogelijkheid om alle producten in te bouwen. Wilt u als bedrijf niet zelf alles in- op- of onderbouwen dan bieden wij de handjes om dat  te doen. Gespecialiseerde mensen met het juiste gereedschap bouwen wij alles netjes voor u in.

  Daarnaast hebben wij een kabelmanagement systeem ontwikkelt, waarbij we alle kabels wegwerken, georganiseerd, veilig en netjes. Werkplekbekabeling die eenvoudig door u is te onderhouden. Een duurzaam systeem waar u lang plezier van heeft. Bovendien maakt het interne verhuisbewegingen een stuk makkelijker. Meer weten? Neem contact met ons op!

Meer laden