Vrijstaande stekkerpaal

Nummer 1 in kabelmanagement en kantoormeubilair
Niet alleen verkoop via de webshop, wij installeren en monteren ook
Gratis bezorgd

449,00

 • Levertijd ca. 3 weken
  Vrijstaande stekkerpaal

  De vrijstaande stekkerpaal is vrij in de ruimte te zetten. Hij is stabiel op een solide gietijzeren voet. Rechtopstaand, mobiel en ruimtebesparend: de ideale oplossing voor kantoren, hotels of verkoopruimtes, waar je stroom te kort komt!

  Met een hoogte van 66 cm maakt de Vertical een einde aan het bukken om stopcontacten te vinden. Stroom-, multimedia- en data-aansluitingen zijn bereikbaar op een handige hoogte.

  Voordelen van de Vrijstaande Stekkerpaal

  • 3x stroompunten
  • 3 meter aansluitkabel
  • 2x RJ45 data kabels
  • Voet gietijzer diameter 245mm
  • Hoogte 66 cm
  • Kleur zilver/zwart

   

  Hagele kabelmanagement is de specialist in werkplekbekabeling. Wij leveren allerlei producten zoals de vrijstaande stekkerpaal om een werkplek slimmer, prettiger aan te werken, schoner en veiliger te maken. Dit doen wij met gecertificeerd materiaal en kwalitatief hoogwaardige producten. U kunt bij ons alles vinden op het gebied van elektrificatie, zoals verrijdbare monitor standaard, inbouwstekkerblokken, bureau stekkerblokken en Wieland GST18 producten. Maar ook alles om kabels georganiseerd op te ruimen. U kunt denken aan Vloergoten, kabelgoten, computerhouders en kabelgrips. Ook aan ergonomie is gedacht. Als u weet hoeveel voordelen een monitorarm biedt, dan wilt u nooit meer zonder.

  Daarnaast leveren wij naast producten in de webshop ook de mogelijkheid om alle producten in te bouwen. Wilt u als bedrijf niet zelf alles in- op- of onderbouwen dan bieden wij de handjes om dat  te doen. Gespecialiseerde mensen met het juiste gereedschap bouwen wij alles netjes voor u in.

  Daarnaast hebben wij een kabelmanagement systeem ontwikkelt, waarbij we alle kabels wegwerken, georganiseerd, veilig en netjes. Werkplekbekabeling die eenvoudig door u is te onderhouden. Een duurzaam systeem waar u lang plezier van heeft. Bovendien maakt het interne verhuisbewegingen een stuk makkelijker. Meer weten? Neem contact met ons op!

Meer laden

Andere Hagele producten