Kantoorinrichting Sedus kantoormeubilair Bureaustoel X-Code Zorgmeubilair Kantoormeubilair Stoelen Kantoorinrichting meubilair

Malm bureaustoel

malm-7000

 1.489,00


Malm bureaustoel

Uw lichaam is een wonder van de natuur. Geheel Scandinavië is een stuk verder op het gebied van ergonomie dan de rest van Europa. Malm Stolen is een Zweedse bureaustoelen fabrikant. Bij de ontwikkeling van haar producten staat de mens en lichaam centraal. Hierdoor is men in staat om ergonomische bureaustoelen te ontwikkelen van absolute topkwaliteit, met een meer dan fantastisch zitcomfort.

De meeste bureaustoelen hebben veel instelmogelijkheden hebben, maar zitten nog niet optimaal. De Malm bureaustoel zit direct als gegoten. Kijk naar de afbeeldingen; de rugleuning sluit zich naadloos o uw rug en zit direct goed. Nu nog op uw lichaam afstellen. Met het unieke Therapod systeem, kunt u over u hele rug de druk instellen met elastische banden.

Vraag nu een proefplaatsing aan van de Malm bureaustoel 7000 en u wilt hem niet meer terug geven. Door de hoge kwaliteit eisen van Malm stolen zijn deze bureaustoelen onverwoestbaar en zult u jarenlang plezier hebben van uw bureaustoel, maar ook van uw lichaam. Als u in deze stoel heeft gezeten, wilt u nooit meer iets anders!

malm-7000Specificaties Malm bureaustoel:

  • Synchroon mechaniek met gewichtsinstelling naar achter en voor.
  • Zit hoogte en zit diepte verstelling
  • Rug hoogte verstelling met 4 elastische banden voor optimaal aanpassen van iedere vorm rug
  • Multifunctionele armleggers 4-voudig verstelbaar (hoogte-breedte 2x-diepte)
  • Zitting en rug gestoffeerd in Stof Fame kleur zwart en is snel leverbaar (andere kleuren mogelijk)
  • Met hoofdsteun
  • Voetenkruis aluminium gepolijst
  • Standaard garantie 10 jaar.
Hagele®

Wij zijn de makers van ruimtes. We worden gelukkig van een ruimte die zo is ingericht, waardoor onze klanten optimaal kunnen functioneren en presteren.

sinds 1965

Wij maken ruimte voor resultaat!

Neem contact op

Hagele kantoormeubilair
Zuiderkeerkring 185
2408 JZ Alphen aan den Rijn

T 0172-577876
E info@hagele.nl

Contactformulier »

KvK 51176874
BTW NL174740050B01


© Hagele Kantoormeubilair - Alle rechten voorbehouden