ONGO® Classic

 299,00
 • made in Germany
 • 3 Jaar Garantie op alle originele onderdelen
 • levertijd ca. 10 werkdagen
 • gratis bezorgd
Wissen


Delen

ONGO Classic

Het moderne leven vraagt om mobiliteit, flexibiliteit, verandering en snelheid. Alles om ons heen is in beweging. De enige die op hun plaats blijven, zijn wij.We zitten veel te veel. Zeker in een dagelijkse werkomgeving en ‘s avonds achter TV, PC en tablet.

Ons lichaam heeft beweging nodig om gezond te blijven. Ontbreekt de nodige beweging, dan nemen vaak de rug problemen toe. 80% van alle chronische rug problemen komt door verwaarloosde rug- en buikspieren, veroorzaakt door het zitten.

Dus als we zitten niet uit ons leven kunnen bannen, dan gaan we bewegen en zitten maar combineren. En dat kan nu met de ONGO® Classic. De ONGO® Classic houdt u in beweging.

Gezond zitten is makkelijk en leuk

De ONGO® Classic is het levende bewijs dat bewegen helpt en het een stimulerende werking heeft op uw gezondheid. In veel medische studies is al aangetoond dat, actief zitten een positieve werking heeft op uw gezondheid en de gezondheid van de rug.

Door te zitten op de ONGO® Classic gebruikt u alle spiergroepen in uw rug, buik en romp. Tevens zijn beide voeten goed op de grond gepositioneerd, voor een goede doorbloeding.

Toename van spierkracht

Door het steeds wisselen van uw houding, worden de dieper gelegen spiergroepen getraind. Tevens worden de tussenwervelschijven “gevoed”. Als dit ‘opzwel’ proces van de tussenwervelschijf goed werkt, dan is de tussenwervelschijf dus ‘ vol’. En daar heb je baat bij, want dan kan je rug soepel buigen en draaien op gezonde en soepele tussenwervelschijven.

En daar heeft u baat bij, want dan kan uw rug soepel buigen en draaien, op gezonde en soepele tussenwervelschijven.

Vrijheid van bewegen

De ONGO® Classic gaat met elke beweging mee. U voorkomt daarmee dat u veel moet buigen of de rug te “krommen”. Een rechte houding zorgt voor ruimte van uw organen in uw lichaam, waardoor u goed en diep kunt doorademen. Groot voordeel is, dat er meer zuurstof door uw lichaam wordt getransporteerd, wat de concentratie en prestaties verhoogt.

U zult u zelf fitter en gezonder voelen. Beweegt u mee?

Gezond zitten is leuk en makkelijk!

Naast gezond – de ONGO® Classic doet uw lichaam goed – ziet hij er ook goed uit, op kantoor, thuis, in de studio, in medische ruimtes, in openbare ruimtes, aan de keukentafel of….. bedenkt u het maar. De moderne frisse kleuren maken het af. Kies uw eigen combinatie en kleur.

Leuke gadget; in de voet is er een knikkerbaan en met meegeleverde knikkers (staal, rubber en glas) kunt u de moeilijkheidsgraad bepalen van de oefeningen. Zo veelzijdig en leuk is de ONGO® Classic, waardoor de ONGO® Classic bewegen leuk maakt.

Wordt u de meester van de knikkerbaan? En tegelijkertijd versterkt en versoepelt u uw spieren Allemaal terwijl u gewoon zit! Zitten hoeft geen last zijn, maar gewoon leuk en gezond!

Specificaties Ongo Classic

 • kies uw formaat:
  – normale zithoogte, hoogte instelbaar van: 42 tot 64 cm
  – hoge zithoogte, instelbaar van: 55 tot 75 cm
 • doorsnee zitvlak: 35,5 cm
 • doorsnee voet: 42 cm
 • gewicht ca. 5,7 kg
 • 12 stof kleuren in microfiber (stevig en mooi)
 • onderstel in zwart of wit

Extra informatie
Formaat

Normaal 42-64 cm, Hoog 55 – 77 cm

Kleur voet

wit, zwart

Stof kleur

zwart, violet, bruin, rood, oranje, licht blauw, grijs, groen, licht groen, blauw, paars, donker rood


Delen met vrienden, familie en collega's:
Call Now ButtonBel nu