De zorgstoel

 795,00


Delen

De zorgstoel

Om ouderen mensen of mensen met een beperking te verplaatsen naar een andere stoel, kost vaak enorm veel kracht. Nog meer moeite kost het om de stoel te draaien of aan te schuiven. Het is niet alleen belastend voor de persoon op de stoel, maar ook voor de mantelzorger of zorgverlener. Dit kan hele vervelende klachten veroorzaken.

Nare fysieke overbelastingen zoals rug- en spierpijn klachten kunnen worden voorkomen met de zorgstoel.

Draaien en aanschuiven zonder kracht te gebruiken                                                                                                                         De zorgstoel kan met één beweging en één knop, draaien naar de tafel en aangeschoven worden. Hiermee wordt en de gebruiker van de stoel, als de mantelzorger of zorgverlener ontlast. Door de hendel aan de zijkant kan de zorgstoel eenvoudig worden gedraaid en aangeschoven. Hij kan 360° draaien en schuiven zonder de stoel te verplaatsen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een transfer te maken van en naar de tafel.

Kwaliteit
De draai aanschuif zorgstoel is van bijzonder hoge kwaliteit. Tijdens het draaien vooral het schuiven is er geen beweging in de stoel te bemerken. En uiteraard is het een zeer comfortabele stoel, waar iedereen voor langere tijd prettig in kan zitten. Door de open structuur is hij eenvoudig schoon te maken.

Bijpassende stoel
De draai aanschuif zorgstoel is ook verkrijgbaar als bijpassende stoel zonder draai- en schuiffunctionaliteit. En we blijven door ontwikkelen, binnenkort is de draai aanschuif zorgstoel ook verkrijgbaar met sta-op zitting.

De zorgstoel proberen?
Neem nu contact op en wij komen de zorgstoel zo snel mogelijk laten zien.

zorgmeubilair

Informatie over Draai aanschuif zorgstoel

Wilt u meer weten over onze draai aanschuif zorgstoel of wilt u hem proberen? Neem dan nu contact met ons op.

maak vrijblijvend een afspraak

Digitale Brochure aanvragen

    Wij versturen een klein aantal keer per jaar een nieuwsbrief. Maximaal één email per maand. U kunt zich altijd uitschrijven. Dit kan onderin een ontvangen nieuwsbrief door op "afmelden" te klikken of door een e-mail te sturen naar ons emailadres.

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn ingevulde persoonlijke gegevens door deze website. Bedrijven zijn wettelijk verplicht hiervoor toestemming te vragen volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG/GDPR).


    Delen met vrienden, familie en collega's:
    Call Now ButtonBel nu