Wieland Splitter

Nummer 1 in kabelmanagement en kantoormeubilair
Niet alleen verkoop via de webshop, wij installeren en monteren ook
Gratis bezorgd

5,90

 • op voorraad
 • binnen 3 dagen geleverd
  Wieland Splitter

  Wieland Splitter GST 18 biedt een compleet assortiment stekkerbare producten aan voor de installatie branche. Daardoor is het ideaal om kantoormeubilair en kabelmanagement ook te voorzien de Wieland GST18 producten. Alle Wieland splitters, kabels en stekkerblokken zijn aanvullend aan elkaar en koppelbaar. Door een combinatie van deze onderdelen kan je de werkplekken (afhankelijk van het gebruik van apparatuur, max. 6 werkplekken) aan elkaar koppelen waardoor je deze niet individueel op een stopcontact hoeft aan te sluiten.

  Voordelen van Wieland Splitter GST18 

  • snel en veilig een betrouwbare installatie maken
  • Wieland splitter GST18 aansluiting mag door iedereen worden aangesloten
  • kosten van Wieland systeem liggen lager dan de kosten voor het aanleggen van nieuwe stopcontacten
  • makkelijk bijplaatsen, aan te passen of door te koppelen, zonder installateur
  • De stekkerblokken zijn aan elkaar te koppelen, waardoor alle configuraties te maken zijn
  • hoogwaardige kwaliteit producten

   

  Hagele kabelmanagement is de specialist in werkplekbekabeling. Wij leveren allerlei producten zoals de Wieland Splitter om een werkplek slimmer, prettiger aan te werken, schoner en veiliger te maken. Dit doen wij met gecertificeerd materiaal en kwalitatief hoogwaardige producten. U kunt bij ons alles vinden op het gebied van elektrificatie, zoals verrijdbare monitor standaard, inbouwstekkerblokken, bureau stekkerblokken en Wieland GST18 producten. Maar ook alles om kabels georganiseerd op te ruimen. U kunt denken aan Vloergoten, kabelgoten, computerhouders en kabelgrips. Ook aan ergonomie is gedacht. Als u weet hoeveel voordelen een monitorarm biedt, dan wilt u nooit meer zonder.

  Daarnaast leveren wij naast producten in de webshop ook de mogelijkheid om alle producten in te bouwen. Wilt u als bedrijf niet zelf alles in- op- of onderbouwen dan bieden wij de handjes om dat  te doen. Gespecialiseerde mensen met het juiste gereedschap bouwen wij alles netjes voor u in.

  Daarnaast hebben wij een kabelmanagement systeem ontwikkelt, waarbij we alle kabels wegwerken, georganiseerd, veilig en netjes. Werkplekbekabeling die eenvoudig door u is te onderhouden. Een duurzaam systeem waar u lang plezier van heeft. Bovendien maakt het interne verhuisbewegingen een stuk makkelijker. Meer weten? Neem contact met ons op!

Meer laden