zorg meubilair

Wij bieden wat uw cliënten nodig hebben.

Hagele zorg meubilair speelt in op de behoefte om aan te bieden wat uw cliënten nodig hebben. Wij verdiepen ons in de zorg die u verleend. Daarom kunnen wij ons zo goed voorstellen, dat u hoge eisen stelt aan het zorg meubilair.

Zorgmeubilair is onze zorg!

Alleen door de specifieke behoeften van patiënten, bezoekers en personeel zorgvuldig in kaart te brengen kan men een comfortabele zorgomgeving  creëren. Een omgeving die optimaal aansluit bij de behoeften van de diverse gebruikers en functies.

Hagele zorgmeubilair speelt in op de behoefte om aan te bieden wat uw cliënten nodig hebben. Wij verdiepen ons in de zorg en in u en daarom kunnen wij ons zo goed voorstellen, dat u op zoek bent naar zorgmeubilair dat hoge eisen stelt aan ergonomie, comfort, kwaliteit, wat sfeervol en betaalbaar is. Maar ook de flexibiliteit en de uniformiteit worden niet uit het oog verloren.

Wij bieden zorgmeubilair dat, instelbaar is, dat is aan te passen aan bijvoorbeeld zithoogte, rug hoogte of zitcomfort. Maar ook aan het type zorg. Daarnaast wordt er ook intensief gebruik gemaakt van het meubilair. Daarom is duurzaam zorgmeubilair, dat onderhoud- en gebruiksvriendelijk is, erg belangrijk. Voor zowel de cliënt als het verzorgend personeel.

Het gebruik van stoffen is daarbij enorm belangrijk. De stoffen die wij gebruiken zijn eenvoudig schoon te maken met water en zeep, zijn UV bestendig, bloed, urine en olie bestendig en hebben een hoge slijtvastheid. Daarnaast zijn ze antibacterieel en vlam vertragend. Door de vele kleur mogelijkheden is de optimale sfeer en uitstraling te creëren.

Mensen komen het best tot hun recht in een omgeving waar ze zich thuis voelen. Dat is een plek waar iemand ruimte heeft om zichzelf te zijn en waar hij zich veilig voelt. Daar waar men lichamelijk en mentaal de optimale zorg en ondersteuning  krijgt, als men dat nodig heeft.

De inrichting kan bewust prikkelarm zijn. Of ontworpen voor emotionele geborgenheid en veiligheid. Wij kennen de producten, de rechtstreekse weg naar producenten en de hoge eisen waaraan zorgmeubilair dient te voldoen. Door onze ervaring helpt Hagele zorgmeubilair de balans te vinden, bij de keuze van zorgmeubilair en zorginrichting.

zorgmeubilair

Informatie over Zorgmeubilair

Welke zorg u ook verleend, in de zorg is sprake van een uitdagend spanningsveld. Wij als specialisten kunnen u helpen.

maak vrijblijvend een afspraak

Digitale Brochure aanvragen

  Wij versturen een klein aantal keer per jaar een nieuwsbrief. Maximaal één email per maand. U kunt zich altijd uitschrijven. Dit kan onderin een ontvangen nieuwsbrief door op "afmelden" te klikken of door een e-mail te sturen naar ons emailadres.

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn ingevulde persoonlijke gegevens door deze website. Bedrijven zijn wettelijk verplicht hiervoor toestemming te vragen volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG/GDPR).

  Zorg meubilair, zorgstoel en zorgstoelen leveren wij:

  Wij concentreren onze activiteiten in de regio van onze vestigingsplaats. Waarom? Om u snel en adequaat van dienst te kunnen zijn

  • Zorg meubilair Amsterdam Badhoevedorp Hoofddorp
  • Zorg meubilair Schiphol Nieuw Vennep Haarlem
  • zorg meubilair Alphen aan den Rijn Zoeterwoude Hazerswoude
  • Zorg meubilair Reeuwijk Boskoop Bodegraven Leimuiden
  • zorg meubilair Leiden Leiderdorp Oegstgeest Voorschoten
  • zorg meubilair Bollenstreek Noordwijk Katwijk Lisse
  • zorg meubilair Sassenheim Rijnsburg Utrecht Woerden
  • zorg meubilair Nieuwerbrug Houten Nieuwegein Bunnik
  • zorg meubilair De Meern Rotterdam Gouda Capelle aan den IJssel
  • zorg meubilair Nieuwerkerk aan den IJssel Schiedam Barendrecht
  • zorg meubilair Den Haag Delft Leidschendam
  • zorg meubilair Wassenaar Zoetermeer Rijswijk Voorburg voorschoten
  • Regio Westland zorg meubilair ‘s-Gravenzande zorgmeubilair Naaldwijk zorgmeubilair Poeldijk
  • Regio zorg meubilair Wateringen