Hagele zorgmeubilair. De specialist in zorgmeubelen

Zorgmeubilair is onze zorg!

neem contact op

Zorgmeubilair is onze zorg!

Het is geen geheim dat onze samenleving ouder wordt. We krijgen te maken met ongemakken en komen tijdelijk in een revalidatiecentrum. Gaat zelfstandig wonen helaas niet meer, dan komen we in een verzorgingshuis. Of verblijven de laatste dagen van ons leven in een hospice.

De eisen die gesteld worden aan goed zorgmeubilair zijn heel specifiek: hoge kwaliteit en sterke constructies, goede ergonomische vormgeving, voor een rolstoel geschikt en goed en eenvoudig schoon te maken materialen.

Hagele Zorgmeubilair heeft “de mens met zorg” centraal staan Een positieve omgeving verbetert het welzijn van de bewoners. En dus ook van de familie, die een vader of moeder achter laten. Hierbij vergeten wij niet de mantelzorgers, vrijwilligers en verpleegkundige. Zorg verlenen is een erg hoge fysieke en mentale belasting. Niet alleen  voor de persoon op de zorgmeubelen, maar ook voor de mantelzorger of zorgverlener.

Onze focus ligt op een belevingsgerichte inrichting, met de juiste akoestiek, verlichting, kleuren en een gezond klimaat.  Uiteraard ingericht met sfeervol, innovatief en sterk zorg meubilair. Hagele zorgmeubelen maakt milieu bewuste keuzes wat betreft materialen met een hoge service.

Zorginrichting en zorgmeubilair voor senioren hoeft niet saai te zijn. Er zijn een paar simpele regels om na te leven. We hebben de drie belangrijkste tips op een rij gezet;

Duidelijke en simpele structuur

Iedereen krijgt licht en lucht. Helaas zien we in de realiteit dat bejaarden instellingen er vaak anders uit zien. Donkere meubels, veel decoratieve objecten en weinig bewegingsruimte.

Daarom is het belangrijk om een ​​geschikte omgeving te creëren voor senioren. Zij zijn niet meer zo wendbaar als jongeren. In particuliere woningen is het daarom een ​​goed idee om op te ruimen. Er moet worden gezorgd voor vrije wandelpaden, grote ramen en een eenvoudige inrichting. Dit maakt oriëntatie gemakkelijker, vooral voor patiënten met dementie.

Lees meer...
zorgmeubilair
zorgmeubilair
Barrière vrij

Het klinkt zo eenvoudig, maar heel vaak zien we het tegenover gestelde. Zodra een basisvolgorde en helderheid in de kamer is gecreëerd, moet het meubilair worden aangepast aan de behoeften van ouderen. Je moet ervoor zorgen dat de tafels, stoelen, bedden en kasten drempelvrij zijn.

Dit maakt het dagelijks leven voor senioren gemakkelijker wanneer de mobiliteit beperkt is. Hoe ziet dat er specifiek uit?

Lees meer...
Specifieke wensen

Speciale senioren fauteuils met een ergonomische vormgeving voorkomen pijn en bieden gemak. Bovendien kunnen fauteuils, maar ook bedden worden uitgerust met een automatisch verstel mechanisme. Hierdoor kunnen senioren hun eigen zitpositie kiezen.

Deze fauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en ontwerpen, zodat elke senior zijn favoriet kan vinden.

Meer tips...
zorgmeubilair
zorgmeubilair

Informatie over Zorgmeubilair

Welke zorg u ook verleend, in de zorg is sprake van een uitdagend spanningsveld. Wij als specialisten kunnen u helpen.

maak vrijblijvend een afspraak

Digitale Brochure aanvragen

  Wij versturen een klein aantal keer per jaar een nieuwsbrief. Maximaal één email per maand. U kunt zich altijd uitschrijven. Dit kan onderin een ontvangen nieuwsbrief door op "afmelden" te klikken of door een e-mail te sturen naar ons emailadres.

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn ingevulde persoonlijke gegevens door deze website. Bedrijven zijn wettelijk verplicht hiervoor toestemming te vragen volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG/GDPR).

  Zorgmeubilair, zorgstoel en zorgstoelen leveren wij:

  Wij concentreren onze activiteiten in de regio van onze vestigingsplaats. Waarom? Om u snel en adequaat van dienst te kunnen zijn

  • Zorgmeubilair Amsterdam Badhoevedorp Hoofddorp
  • zorgmeubelen Schiphol Nieuw Vennep Haarlem
  • zorgmeubilair Alphen aan den Rijn zorg Zoeterwoude Hazerswoude
  • Zorg meubelen Reeuwijk Boskoop Bodegraven Leimuiden
  • zorgmeubilair Leiden Leiderdorp Oegstgeest Voorschoten
  • zorgmeubilair Bollenstreek Noordwijk Katwijk Lisse
  • zorgmeubels Sassenheim Rijnsburg Utrecht Woerden
  • zorg meubels Nieuwerbrug Houten Nieuwegein Bunnik
  • zorg meubilair De Meern Rotterdam Gouda Capelle aan den IJssel
  • zorgmeubilair Nieuwerkerk aan den IJssel Schiedam Barendrecht
  • zorgmeubilair Den Haag Delft Leidschendam
  • zorgmeubilair Wassenaar Zoetermeer Rijswijk Voorburg voorschoten
  • Regio Westland zorgmeubilair ‘s-Gravenzande zorgmeubelen Naaldwijk zorgmeubels Poeldijk
  • Regio zorgstoelen Wateringen