Hagele zorgmeubilair maakt ruimte voor de zorg met resultaat.

Hagele zorgmeubilair beweegt zich al jaren in de zorg. De Kwaliteitswet zorginstellingen schrijft voor dat zorginstellingen verantwoorde zorg leveren. Dat betekent dat de zorg een goed niveau moet hebben, patiënt gericht dient zijn en rekening moet houden met de reële behoeften van iedere cliënt.

Als zorgverlener zult u vaak balanceren tussen enerzijds het respecteren van de wensen en de behoefte van cliënten, en anderzijds de zorg en bescherming bieden die een cliënt nodig heeft. Daarnaast moet u ook rekening houden met de spanning tussen de zorg die u wilt geven en de beperkingen van de organisatie en meestal beperkte middelen. Hoe beter u die balans kunt vinden, hoe beter de cliënt en u zich voelen.

Zorgmeubilair is daar een onderdeel van. Hoe bredere u zorgmeubilair kunt inzetten, hoe efficiënter u kunt inkopen. Echter specifieke cliënten hebben specifieke behoeften. En dan bent u bij ons aan het juiste adres.

zorgmeubilair

Gedrukte brochure

Digitale brochure

Wij versturen een klein aantal keer per jaar een nieuwsbrief. Maximaal één email per maand. U kunt zich altijd uitschrijven. Dit kan onderin een ontvangen nieuwsbrief door op "afmelden" te klikken of door een e-mail te sturen naar ons emailadres.

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn ingevulde persoonlijke gegevens door deze website. Bedrijven zijn wettelijk verplicht hiervoor toestemming te vragen volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG/GDPR).

Zorgmeubilair en de juiste balans

Welke zorg u ook verleend, in de zorg is sprake van een uitdagend spanningsveld. Zorgmeubilair is daarom van essentieel belang. Patiënten, cliënten en medewerkers verwachten, dat een zorginstelling voelt als thuis.

Het is onze ambitie om in te spelen op de behoefte van uw cliënten, waardoor de juiste balans ontstaat en spanningsvelden worden weggenomen.


Waarom bij hagele zorgmeubilair

Alleen door de specifieke behoeften van patiënten, bezoekers en personeel zorgvuldig in kaart te brengen kan men een comfortabele zorgomgeving  creëren. Een omgeving die optimaal aansluit bij de behoeften van de diverse gebruikers en functies.

Hagele zorgmeubilair speelt in op de behoefte om aan te bieden wat uw cliënten nodig hebben. Wij verdiepen ons in de zorg en in u en daarom kunnen wij ons zo goed voorstellen, dat u op zoek bent naar zorgmeubilair dat hoge eisen stelt aan ergonomie, comfort, kwaliteit, wat sfeervol en betaalbaar is. Maar ook de flexibiliteit en de uniformiteit worden niet uit het oog verloren.

Wij bieden zorgmeubilair dat, instelbaar is, dat is aan te passen aan bijvoorbeeld zithoogte, rug hoogte of zitcomfort. Maar ook aan het type zorg. Daarnaast wordt er ook intensief gebruik gemaakt van het meubilair. Daarom is duurzaam zorgmeubilair, dat onderhoud- en gebruiksvriendelijk is, erg belangrijk. Voor zowel de cliënt als het verzorgend personeel.

Het gebruik van stoffen is daarbij enorm belangrijk. De stoffen die wij gebruiken zijn eenvoudig schoon te maken met water en zeep, zijn UV bestendig, bloed, urine en olie bestendig en hebben een hoge slijtvastheid. Daarnaast zijn ze antibacterieel en vlam vertragend. Door de vele kleur mogelijkheden is de optimale sfeer en uitstraling te creëren.

Mensen komen het best tot hun recht in een omgeving waar ze zich thuis voelen. Dat is een plek waar iemand ruimte heeft om zichzelf te zijn en waar hij zich veilig voelt. Daar waar men lichamelijk en mentaal de optimale zorg en ondersteuning  krijgt, als men dat nodig heeft.

De inrichting kan bewust prikkelarm zijn. Of ontworpen voor emotionele geborgenheid en veiligheid. Wij kennen de producten, de rechtstreekse weg naar producenten en de hoge eisen waaraan zorgmeubilair dient te voldoen. Door onze ervaring helpt Hagele zorgmeubilair de balans te vinden, bij de keuze van zorgmeubilair en zorginrichting.


zorgmeubilair

“Nieuwsgierig geworden en zoekt u zorgmeubilair en een partner, waarbij iedereen zich prettig voelt? Vraag dan nu onze brochure aan. Vrijblijvend, leuke ideeën en sfeerimpressies.”


Zorgstoel en Zorgstoelen onze specialiteit

Een zorgstoel en zorgstoelen zijn enorm belangrijk voor oudere en revaliderende mensen. Hoe vaak zult u niet horen “de stoel uit het zorgcentrum, zit lekker”. Deze zorgstoelen hebben een ander doel en comfort, namelijk; in dienst staan van de gebruiker.

 • hem of haar helpen om makkelijker op te staan
 • goed in de stoel passen en niet klem zitten
 • helpen bij aanschuiven, bij slecht ter been
 • goede greep van de armleuningen
 • stevig en stabiel zijn
 • helpen opstaan, wanneer dat ook lastiger wordt
 • hoger zijn voor langere mensen
 • of bij revalidatie van heup en knie

Voor die mensen die snel een stoel nodig hebben, hebben wij een voorraad snel leverbare zorgstoelen. Bel ons voor een afspraak 0172 577 876 en kom kijken. Er zit vast iets voor u bij.

Zorgmeubilair, zorgstoel en zorgstoelen leveren wij:

Wij concentreren onze activiteiten in de regio van onze vestigingsplaats. Waarom? Om u snel en adequaat van dienst te kunnen zijn

 • Zorgmeubilair Amsterdam Badhoevedorp Hoofddorp
 • Zorgmeubilair Schiphol Nieuw Vennep Haarlem
 • zorgmeubilair Alphen aan den Rijn Zoeterwoude Hazerswoude
 • Zorgmeubilair Reeuwijk Boskoop Bodegraven Leimuiden
 • zorgmeubilair Leiden Leiderdorp Oegstgeest Voorschoten
 • zorgmeubilair Bollenstreek Noordwijk Katwijk Lisse
 • zorgmeubilair Sassenheim Rijnsburg Utrecht Woerden
 • zorgmeubilair Nieuwerbrug Houten Nieuwegein Bunnik
 • zorgmeubilair De Meern Rotterdam Gouda Capelle aan den IJssel
 • zorgmeubilair Nieuwerkerk aan den IJssel Schiedam Barendrecht
 • zorgmeubilair Den Haag Delft Leidschendam
 • zorgmeubilair Wassenaar Zoetermeer Rijswijk Voorburg voorschoten
 • Regio Westland zorgmeubilair ‘s-Gravenzande zorgmeubilair Naaldwijk zorgmeubilair Poeldijk
 • Regio Wateringen