Zorgmeubilair

Zorgmeubilair is onze zorg!

Hagele-kabelmanagement

De zorg en zorgmeubilair

De eisen die gesteld worden aan goede zorgmeubelen zijn heel specifiek. U weet als geen ander dat iedere doelgroep andere behoefte en wensen hebben.

Waar u zichzelf kunt zijn, voelt het meest vertrouwd. Wij creëren daarom omgevingen die passen bij het leven van uw cliënten. Onze zorgmeubels sluiten aan op hun uitdagingen, hoe groot of klein ze ook zijn.

  • Extra sterk, voor mensen die hun frustratie er soms op afreageren.
  • Net wat ruimer, voor mensen met een forse lichaamsbouw.
  • Goed schoon te maken, voor mensen die niet alles meer onder controle hebben.
  • Een omgeving waar ook hun beperkingen er mogen zijn.
  • Makkelijk in gebruik voor de gebruiker.
  • Ontlastend voor persoon die de zorg moet verlenen

“Leven in een omgeving waar beperkingen er mogen zijn”

Kennis maken?

Onze collectie zorgmeubelen

Met onze collectie bewijzen we dat hoogwaardig zorgmeubilair heel huiselijk kan zijn. Met natuurlijke materialen, zachte stoffen en vriendelijke vormen. Zo creëren wij een thuis gevoel. Waar men tot rust komt en graag wil zijn. In onze projecten ervaren we steeds weer wat een vriendelijke, huiselijke zorgomgeving doet met mensen. Het verzacht. Vermindert agressie en brengt gezelligheid. En dat vinden wij waardevol; zeker voor mensen die dat zo nodig hebben.

U kent uw doelgroep als geen ander. Ons ontwerp maken we daarom graag samen met u. Uw ideeën, zorgvisie, ervaringen, wensen en vooral uitdagingen inspireren ons. Ze laten ons meedenken. Bieden ons nieuwe perspectieven. En geven ons de kans om te innoveren. Want wat nog niet bestaat, maken wij graag voor u.

Duidelijke en simpele structuur

Iedereen heeft behoefte aan licht en lucht. Helaas zien we in de realiteit dat het er in zorginstellingen vaak anders uit ziet. Donker zorg meubilair, veel decoratieve objecten, weinig bewegingsruimte en verouderde verlichting.

Daarom is het belangrijk om een ​​geschikte omgeving te creëren voor deze mensen. Zij zijn niet zo wendbaar als vroeger, of nooit geweest. Er moet worden gezorgd voor vrije wandelpaden, grote ramen en een eenvoudige inrichting. Dit maakt oriëntatie gemakkelijker, zeker voor voor patiënten met o.a. dementie.

Vraag een brochure aan!

Brochure aanvraag - Zorgmeubilair

Barrière vrije zorgruimtes

Het klinkt zo eenvoudig, maar heel vaak zien we het tegenover gestelde. Zodra een basisvolgorde en helderheid in de kamer is gecreëerd, moet het zorgmeubilair worden aangepast aan de behoeften van de bewoner of gebruiker.

Er moet voor gezorgd worden dat de zorgmeubels, de tafels, stoelen, bedden en kasten geen obstakels zijn. Dit maakt het dagelijks leven voor mensen met een beperking veel eenvoudiger. Voor de verlener van de zorg maakt het zijn/haar werk eenvoudiger.

Bellen voor persoonlijk contact

Zorgmeubelen en specifieke wensen

Speciale zorgmeubels met een goede ergonomische vormgeving voorkomen pijn en bieden gemak. Bovendien kunnen zorgmeubelen worden uitgerust met een automatisch verstel mechanisme of hulpmiddelen. Hierdoor kunnen deze mensen met een beperking meer mobiel zijn, maar het helpt ook de persoon die verzorgd.

Deze meubelen zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en ontwerpen. Bovendien zijn de huidige stoffen steeds verder ontwikkeld. De stoffen die wij gebruiken zijn 100% waterdicht, vlam vertragend, urine – bloed – olie – sulfide bestendig en heel makkelijk schoon te maken.

Zorgmeubilair is onze zorg!

Met uw zorgervaring en onze kennis van constructies en materialen, ontwikkelen we oplossingen waar uw client écht wat aan heeft. Ons familiebedrijf is belangrijk voor ons. We komen onze beloftes na, staan voor onze kwaliteit en lopen niet weg voor een uitdaging. Daar kunt u van op aan. Wij maken ook graag persoonlijk kennis met u. Zodat we elkaar kunnen inspireren met alles wat we samen voor uw doelgroep kunnen doen.

Maak een vrijblijvende afspraak