zorgmeubilair


Wij bieden wat uw cliënten nodig hebben.

Hagele zorgmeubilair speelt in op de behoefte om aan te bieden wat uw cliënten nodig hebben. Wij verdiepen ons in de zorg die u verleend. Daarom kunnen wij ons zo goed voorstellen, dat u hoge eisen stelt aan het zorgmeubilair.

Zorgmeubilair en de juiste balans

Welke zorg u ook verleend, in de zorg is sprake van een uitdagend spanningsveld. Zorgmeubilair is daarom van essentieel belang. Patiënten, cliënten en medewerkers verwachten dat iedereen zich thuis voelt in een zorginstelling.

Het is onze ambitie om in te spelen op de behoefte van uw cliënten, waardoor de juiste balans ontstaat en spanningsvelden worden weggenomen.

Alleen door de specifieke behoeften van patiënten, bezoekers en personeel zorgvuldig in kaart te brengen kan men een comfortabele zorgomgeving creëren. Een omgeving die optimaal aansluit bij de behoeften van de diverse gebruikers en functies.

Het is geen geheim dat onze samenleving ouder wordt. Het is des te belangrijker dat niet alleen bejaardentehuizen, maar ook winkels en restaurants zich aanpassen aan de behoeften van oudere klanten. Even essentieel is een omgeving die geschikt is voor senioren in de huizen van ouderen. Hierdoor kunnen ze zo lang mogelijk in hun eigen huis blijven wonen. Instellingen voor senioren hoeven niet saai te zijn. Er zijn maar een paar simpele regels om na te leven. We hebben de drie belangrijkste tips op een rij gezet;

Duidelijke en simpele structuur

Iedereen krijgt licht en lucht. Helaas zien we in de realiteit dat bejaarden instellingen er vaak anders uit zien. Donkere meubels, veel decoratieve objecten en weinig bewegingsruimte.

Daarom is het belangrijk om een ​​geschikte omgeving te creëren voor senioren. Zij zijn niet meer zo wendbaar als jongeren. In particuliere woningen is het daarom een ​​goed idee om op te ruimen. Er moet worden gezorgd voor vrije wandelpaden, grote ramen en een eenvoudige inrichting. Dit maakt oriëntatie gemakkelijker, vooral voor patiënten met dementie.

Lees meer...
zorgmeubilair
zorgmeubilair
Barrière vrij

Het klinkt zo eenvoudig, maar heel vaak zien we het tegenover gestelde. Zodra een basisvolgorde en helderheid in de kamer is gecreëerd, moet het meubilair worden aangepast aan de behoeften van ouderen. Je moet ervoor zorgen dat de tafels, stoelen, bedden en kasten drempelvrij zijn.

Dit maakt het dagelijks leven voor senioren gemakkelijker wanneer de mobiliteit beperkt is. Hoe ziet dat er specifiek uit?

Lees meer...
Specifieke wensen

Speciale senioren fauteuils met een ergonomische vormgeving voorkomen pijn en bieden gemak. Bovendien kunnen fauteuils, maar ook bedden worden uitgerust met een automatisch verstel mechanisme. Hierdoor kunnen senioren hun eigen zitpositie kiezen.

Deze fauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en ontwerpen, zodat elke senior zijn favoriet kan vinden.

Meer tips...
zorgmeubilair
zorgmeubilair

Informatie over Zorgmeubilair

Welke zorg u ook verleend, in de zorg is sprake van een uitdagend spanningsveld. Wij als specialisten kunnen u helpen.

maak vrijblijvend een afspraak

Digitale Brochure aanvragen

  Wij versturen een klein aantal keer per jaar een nieuwsbrief. Maximaal één email per maand. U kunt zich altijd uitschrijven. Dit kan onderin een ontvangen nieuwsbrief door op "afmelden" te klikken of door een e-mail te sturen naar ons emailadres.

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn ingevulde persoonlijke gegevens door deze website. Bedrijven zijn wettelijk verplicht hiervoor toestemming te vragen volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG/GDPR).

  Zorgmeubilair, zorgstoel en zorgstoelen leveren wij:

  Wij concentreren onze activiteiten in de regio van onze vestigingsplaats. Waarom? Om u snel en adequaat van dienst te kunnen zijn

  • Zorgmeubilair Amsterdam Badhoevedorp Hoofddorp
  • Zorgmeubilair Schiphol Nieuw Vennep Haarlem
  • zorgmeubilair Alphen aan den Rijn Zoeterwoude Hazerswoude
  • Zorgmeubilair Reeuwijk Boskoop Bodegraven Leimuiden
  • zorgmeubilair Leiden Leiderdorp Oegstgeest Voorschoten
  • zorgmeubilair Bollenstreek Noordwijk Katwijk Lisse
  • zorgmeubilair Sassenheim Rijnsburg Utrecht Woerden
  • zorgmeubilair Nieuwerbrug Houten Nieuwegein Bunnik
  • zorgmeubilair De Meern Rotterdam Gouda Capelle aan den IJssel
  • zorgmeubilair Nieuwerkerk aan den IJssel Schiedam Barendrecht
  • zorgmeubilair Den Haag Delft Leidschendam
  • zorgmeubilair Wassenaar Zoetermeer Rijswijk Voorburg voorschoten
  • Regio Westland zorgmeubilair ‘s-Gravenzande zorgmeubilair Naaldwijk zorgmeubilair Poeldijk
  • Regio Wateringen