Bureaustoel Cento comfort

Nummer 1 in kabelmanagement en kantoormeubilair
Niet alleen verkoop via de webshop, wij installeren en monteren ook
Gratis bezorgd

429,00

Categorie: .
  Bureaustoel Cento comfort

  Bureaustoel Cento comfortBureaustoel Cento Comfort is een topper in het midden segment. Met zijn vele instelmogelijkheden kan 90% van alle mensen erop zitten. Comfortabel zitten gedurende een langere periode is nooit een probleem met de  bureaustoel Cento Comfort.

  Bureaustoelen Cento Comfort. De middenklasser met de mogelijkheden en uitstraling van een topper. Comfortabel zitten gedurende een langere periode is nooit een probleem met de bureaustoel Cento Comfort.

  Voordelen van de bureaustoel Cento Comfort

  • synchroon bewegingsmechaniek met automatische gewicht instelling voor bewegend zitten
  • gestoffeerde rugleuning stof focus (100.000 M) in zwarte kleur
  • EXTRA: in diepte verstelbare lendensteun
  • armleggers in hoogte en breedte verstelbaar
  • EXTRA: armlegger pads in breedte en diepte verstelbaar
  • zitdiepte verstelbare schuifzitting 6 cm
  • gestoffeerde comfort zitting met stiknaden in zwarte kleur
  • zeer sterke stof Focus (100.000 M) in zwarte kleur
  • EXTRA: aluminium gepolijst voetenkruis i.p.v. kunststof kruisvoet
  • multifunctionele wielen voor harde en zachte vloeren

  Het mechaniek van de bureaustoelen

  Bureaustoel Cento Comfort heeft een synchroon mechaniek. Hierbij beweegt de zitting en rug in een vaste hoek van elkaar naar voor en achter. De uitslag van de rug is groter dan van de zitting. Door het aanpassen van de tegendruk van de veer kan iedereen met een gewicht tussen 50 en 125 KG optimaal gebruik maken van het synchroon mechaniek.

  De beweging zorgt voor optimale ondersteuning in elke positie, waardoor synchroon mechaniek perfect is voor langdurig werken.

  Het comfort van de bureaustoel Cento Comfort

  De voorgevormde zitting is stevig en toch zorgt het schuim ervoor dat het niet hard aanvoelt. De netweave bureaustoel rugleuning geeft de bureaustoelen een design en transparante uitstraling. Toch geeft de stevige netbespanning voldoende ondersteuning en enorm veel comfort.

  De bureaustoel instellingen

  Onmisbaar op een bureaustoel is de zithoogte. Dit gebeurt met een gasveer. Bureaustoel Cento Design heeft een zitghoogte verstelling van 9 / 13 cm. De zitting van de stoel is schuifbaar tot 10 cm, waardoor mensen met korte en lange benen zeer goede ondersteuning voelen om comfortabel te zitten. De rug is 7 cm verstelbaar in hoogte en een lendensteun voor diepte instelling. Daarmee kun je altijd ondersteuning krijgen in je rug, waar jij die ondersteuning wilt. De armleggers zijn in hoogte en breedte verstelbaar voor ondersteuning van de armen. De armpads, waar je armen op steunen, zijn bovendien ook nog in diepte en breedte verstelbaar voor de meest optimale positie voor ondersteuning.

  Materiaal gebruik

  Het voetenkruis is van kunststof. Dit maakt de bureaustoel Cento Comfort licht en duurzaam. De wielen zijn voor alle ondergronden geschikt. Tapijt, vinyl, tegels en hout. Het voetenkruis is van aluminium en geeft bureaustoelen Cento Comfort een hoogwaardige uitstraling. De wielen zijn voor alle ondergronden geschikt. Tapijt, vinyl, tegels en hout. De stof is Oasis en heeft 100.000 Martindale*. De gehele stoel is 85% recyclebaar

  *Voor het testen van de slijtweerstand van meubelstoffen zijn 2 gangbare methodes in gebruik. In Europa wordt meestal de Martindale test gebruikt.

  Gebruiksklassen en aantal toeren Martindale
  Decoratief gebruik tot 6.000
  Licht woongebruik vanaf 6.000 tot 10.000
  Normaal woongebruik vanaf 10.000 tot 20.000
  Intensief woongebruik vanaf 20.000 tot 30.000
  Intensief woongebruik + werken vanaf 30.000Specificaties bureaustoel Cento Comfort

Meer laden