Kabelgoot Turn

Nummer 1 in kabelmanagement en kantoormeubilair
Niet alleen verkoop via de webshop, wij installeren en monteren ook!
Ook voor particulieren

 69,00 119,00

 • Op voorraad
 • Binnen 3 dagen bij je thuis kabelgoot-turnkabelgoot-turn-witkabelgoot-turn-zilverkabelgoot-turn-zwartkabelgoot-turnkabelgoten-turn
  Kabelgoot Turn

  De kabelgoot Turn is een stalen kabelgoot die onder het werkblad gemonteerd wordt door middel van ophangbeugels. De kabelgoot kan in 4 hoogtes aan de ophangbeugel worden bevestigd.

  Leverbare afmetingen van Kabelgoot Turn:

  • lengte   79 cm
  • lengte 115 cm
  • lengte 145 cm
  • lengte 175 cm

  Diepte 12 cm
  Hoogte 10 cm

  Hagele kabelmanagement is de specialist in werkplekbekabeling. Wij leveren allerlei producten zoals de kabelgoot Turn om een werkplek slimmer, prettiger aan te werken, schoner en veiliger te maken. Dit doen wij met gecertificeerd materiaal en kwalitatief hoogwaardige producten. U kunt bij ons alles vinden op het gebied van elektrificatie, zoals verrijdbare monitor standaard, inbouwstekkerblokken, bureau stekkerblokken en Wieland GST18 producten. Maar ook alles om kabels georganiseerd op te ruimen. U kunt denken aan Vloergoten, kabelgoten, computerhouders en kabelgrips. Ook aan ergonomie is gedacht. Als u weet hoeveel voordelen een monitorarm biedt, dan wilt u nooit meer zonder.

  Daarnaast leveren wij naast producten in de webshop ook de mogelijkheid om alle producten in te bouwen. Wilt u als bedrijf niet zelf alles in- op- of onderbouwen dan bieden wij de handjes om dat  te doen. Gespecialiseerde mensen met het juiste gereedschap bouwen wij alles netjes voor u in.

  Daarnaast hebben wij een kabelmanagement systeem ontwikkelt, waarbij we alle kabels wegwerken, georganiseerd, veilig en netjes. Werkplekbekabeling die eenvoudig door u is te onderhouden. Een duurzaam systeem waar u lang plezier van heeft. Bovendien maakt het interne verhuisbewegingen een stuk makkelijker. Meer weten? Neem contact met ons op!

Meer laden

Andere Hagele producten